Haberler

    Logitech Video Konferans Ürünleri Kullanıcılarına Ne Gibi Katkılar Sunuyor?

    Logitech Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Uyar, Logitech video konferans ürünlerinin avantajlarından bahsederek kullanıcıya sağladığı katkıları Wise TV aracılığı ile anlattı.

    Logitech Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Uyar, Logitech video konferans ürünlerinin avantajlarından bahsederek kullanıcıya sağladığı katkıları Wise TV aracılığı ile anlattı.

    Video konferans ürünlerinin aslında Logitech açısından kritik ürünler olduğuna dikkat çeken Uyar konuşmasına şöyle devam etti: "Çünkü dünya pazarına baktığımızda web cam pazarında dünya lideriydik. Ancak web pazarının gelişimi ve ürünlerin daha çok laptoplar ile birlikte geliyor olması bu pazarı bireysel anlamda biraz daralttı. Esasında pazar büyüdü ama bizim işimiz açısından daralma söz konusu oldu. Bizde buna istinaden LifeSize adı altında dünyanın önde gelen üst düzey video konferans ürünleri satan bir firmayı satın aldık."

    Bugün orta kesimde yüzlerce adet toplantı odasının olduğunun ve burada kamera çözümlerine ihtiyaç olduğunun altını çizen Uyar: "Şirketimizde bu yöne özel olarak ürünler geliştirme ve burada ürünleri sunmaya başladı. İlk önce bcc950 diye bir giriş seviyesinde kameramızı çıkarttık. Bu kameramız hem görüntü kalitesi açısından iyi bir kamera idi hem de ses sistemi açısından bir çözümdü. Bunun çok iyi gittiğini görünce conferencecam connect, cc3000e gibi ürünlerle yelpazemizi genişleterek bir adım öteye taşıdık ve bu tarafta ciddi yatırımlara devam ediyoruz" dedi.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Mustafa Uyar Logitech Türkiye Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title