Haberler

Koçoğlu: Hortum Nedeniyle Bir İşçimizi Kaybetmenin Üzüntüsünü Yaşıyoruz

Koçoğlu Grubu ve Çukurova Bölgesel Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Koçoğlu, "Mersin'de meydana gelen hortum felakati nedeniyle bir işçimizi kaybettik Koçoğlu Grubu ve Çukurova Bölgesel Havalimanı"...

Koçoğlu Grubu ve Çukurova Bölgesel Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Koçoğlu, " Mersin'de meydana gelen hortum felakati nedeniyle bir işçimizi kaybettik Koçoğlu Grubu ve Çukurova Bölgesel Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Koçoğlu, " Mersin'de meydana gelen hortum felakati nedeniyle bir işçimizi kaybettik. Çok üzgünüz" dedi.

Şükrü Koçoğlu, Mersin'de meydana gelen hortumda bir işçinin hayatını kaybetmesiyle ilgili açıklama yaptı. Mersin'de yaşanan hortumun şiddetiyle Çukurova Bölgesel Havalimanı şantiyesinde prefabrik yapının uçmasının, kazaya neden olduğunu belirterek şunları kaydetti:

"Tarsus ilçesine bağlı Yenice beldesi Kargılı Köyü yakınlarında hafriyat çalışmaları süren Çukurova Bölgesel Havaalanı şantiyesinde yemekhane ve yatakhane olarak kullanılan prefabrik binaların çatısı da hortum nedeniyle uçtu. Hortumun şiddetiyle 60 metre savrulan bir işçi hayatını kaybetti, 15 işçi yaralandı."

-KOÇOĞLU: "ÇOK ÜZGÜNÜZ"-

Çukurova Bölgesel Havalimanı şantiyesinde hortum nedeniyle yaşanan felaketten duyduğu üzüntüyü dile getiren Koçoğlu, "Hayatını kaybeden işçimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Çok üzgünüz" dedi.

Kazada yaralan işçilerle ilgili de bilgi veren Koçoğlu şu açıklamayı yaptı:

"Hortumun şiddetiyle şantiyemizde yemekhane olarak kullanılan prefabrik yapının çatısı uçmuş, hortumun neden olduğu şiddetli rüzgarın etkisiyle savrulan bir işçimiz hayatını kaybetmiştir. Bu doğal afet nedeniyle işçimizi kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Hortum felaketi nedeniyle hayatını kaybeden işçimize Allah'tan rahmet ailesine sabır dileriz. Felaket sırasında yaralanan ve hastaneye sevk edilen 15 işçimiz ayakta tedavi edilerek taburcu olmuştur. İşçilerimizin sağlık durumlarının iyi olması tek tesellimizdir." - Ankara

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Şükrü Koçoğlu Çukurova Mersin Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title