Haberler

KMOB'a 25 Ülke Katılacak

25 ülkenin katılımıyla başlayacak KMOB'nın mobilya sektörünün lider markalarının Kayseri'de buluşacağını açıkladı.

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım Şirketi Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, çarşamba günü 25 ülkenin katılımıyla başlayacak KMOB'nın (Kayseri Mobilya Fuarı) mobilya sektörünün lider markalarının Kayseri'de buluşacağını açıkladı.

KAYSO Meclis Başkanı Nurettin Okandan, KTO adına Şafak Çivici, Merkez Çelik Genel Müdürü Namık Kemal Ulusoy, Mondi Genel Müdürü İzzet Sümer, TÜYAP Ankara Bölge Müdürü Muzaffer Gündüz'ünde katıldığı toplantıda 26-30 Ekim tarihleri arasında açık kalacak fuarla ilgili açıklamalar yapan TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım Şirketi Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, şöyle dedi:

"TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım Anonim Şirketi'nin Kayseri'deki ilk fuarı olan ve 3 ayrı salonda hazırlanan KMOB 2011 Kayseri Mobilya Fuarı'na bu yıl önceki yıllara oranla rekor bir katılım ile 150'ye yakın firma katılacak. İstikbal, Bellona, Mondi, Kilim, Bensimo, Mobiland, Ergül, Ladin, Aldora Andaç başta olmak üzere sektörün lider markalarının 2012 modellerinin görücüye çıkacağı fuarın sadece bölge değil ülke ekonomisine de önemli katkılar sağlayacağı inancındayız."

TÜYAP tarafından 13 bin metrakerelik kapalı alanda düzenlenen ve bir çok iştirakçi firmanın yer darlığından fuara alınamadığını, Almanya'dan 4 bin metrekarelik çadır getirdiklerini söyleyen İlhan Ersözlü, şöyle dedi:

"Aralarında Gürcistan, Bulgaristan, Rusya, Makedonya, İran ve Suriye gibi ülkeler olmak üzere toplam 25 ülkeden heyet de burada olacaktır. Fuar açılış tarihine kadar yurtdışı tanıtım faaliyetlerimizin devam edeceği için ülke sayısının artacağı inancındayız. Yurtiçinde ise Tüyap A.Ş.'nin, İstanbul, Bursa, İzmir, Eskişehir, Konya, Ankara, Samsun, Kayseri, Adana, Gaziantep, Trabzon ve Diyarbakır'da bulunan ofisleri aracılığıyla Mobilya Gelişim Komitesi tarafından belirlenen hedef 24 il başta olmak üzere ülke genelinde yapılan tanıtım çalışmaları neticesinde 50 farklı şehirden gelecek profesyonel ziyaretçileri Kayseri'de Tüyap çatısı altında buluşturmayı hedefliyoruz. Yapı marketlerin ve mobilya mağazalarının satın alma yetkililerini 5 gün boyunca devam edecek fuarımızda katılımcı firmalarımızla buluşturarak sadece Kayseri'nin değil bölge ve ülke ekonomisine de olumlu katkılar sağlanacaktır." şeklinde konuştu.

Fuar, 26-29 Ekim'de, 10.00-20.00, 30 Ekim'de ise 10.00-19: 00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title