Haberler

İbrahim Bodur, Son Yolculuğuna Uğurlandı, Cenazeye Erdoğan da Katıldı

Güncelleme:

Dün hayatını kaybeden Kale Grubu kurucusu ve Onursal Başkanı İbrahim Bodur, son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Dün hayatını kaybeden Kale Grubu kurucusu ve Onursal Başkanı İbrahim Bodur, son yolculuğuna uğurlanıyor. Bodur'un cenaze törenine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra çok sayıda siyaset ve iş dünyasından da isim katıldı.

CENAZE FATİH CAMİİ'NDEN KALKTI

Dün hayatını kaybeden Kale Grubu kurucusu ve Onursal Başkanı İbrahim Bodur, Fatih Camii'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanıyor. Burada düzenlenen cenaze törenine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes, Bodur'un eşi Sevim Bodur, kızı ve Kale Grubu Başkanı, Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay, damadı Osman Okyay, torunu İbrahim Okyay ve çok sayıda isim katıldı. Fatih Camii'nde aile taziyeleri kabul ederken İbrahim Bodur'un cenazesini ise İl Müftüsü Rahmi Yaran kıldıracak.

Bodur'un cenazesi burada düzenlenecek olan törenin ardından memleketi Çanakkale'nin Çan ilçesindeki Nevruz Köyü'nde toprağa verilecek.

Törende Erdoğan ve Gül kısa birer konuşma yaptılar.

"İBRAHİM AĞABEYİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM"

Erdoğan, "Öncelikle ben de İbrahim Ağabeyimize Allah'tan rahmet diliyorum." diyerek şunları kaydetti:

"Ben de İbrahim Ağabeyimizi İmam Hatip okulunda okuduğum yıllardan tanıyorum. O günden, bugüne tanıdığım, görüştüğümüz, seviştiğimiz bir ağabeyimizdi. Yerliydi, milliydi ve sürekli olarak bunun heyecanını, bunun aşkını duyan bir insandı. İthal malı değildi."

"TÜRK SANAYİSİNİN TEMEL DİREKLERİNDEN, ÖNDERLERİNDE BİRİSİYDİ"

Abdullah Gül, "Kendisi gerçekten çok asil bir insandı. Hepimiz şahidiz mükemmel bir insandı. Memleketi için, vatanı için çok büyük sevgileri olan bir insandı. Türk sanayisinin temel direklerinden, önderlerinde birisiydi." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan İbrahim Bodur Osman Okyay Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500

Yorumlar (1)

Serdal Y.Mobil-IOS:

Allah rahmet eylesin faydası çok, iyi bir insandı mekanı cennet olsun!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title