Haberler

HSBC Yöneticisi Özür Diledi

Güncelleme:

HSBC Üst Yöneticisi Stuart Gulliver, bankanın daha önce İsviçre'deki hesapları üzerinden vergi kaçırılmasına sebebiyet veren uygulamaları nedeniyle özür diledi.

İngiltere Parlamentosu'ndan milletvekillerinin sorularını yanıtlayan HSBC Üst Yöneticisi (CEO) Stuart Gulliver ve HSBC'nin Yönetim Kurulu Başkanı Douglas Flint, HSBC'nin geçmiş dönemde hizmetlerindeki yanlış uygulamalar için özür dilediklerini belirtti.

"ŞİRKETE ZARAR VERDİ"

Gulliver, İsviçre'deki operasyonlarında daha önceden yapılan yanlış uygulamalara ilişkin üzgün olduğunu belirterek, "Bunlar şirkete duyulan güvene zarar verdi" dedi. HSBC'nin Yönetim Kurulu Başkanı Flint ise İsviçre hesaplarındaki uygulamalara ilişkin gerekli sorumluluktaki payını kabul etmeye hazır olduğunu açıkladı.

ŞUBAT AYININ BAŞINDA ORTAYA ÇIKMIŞTI

Şubat ayının ilk haftasında Uluslararası Araştırmacı Gazeteciler Konsorsiyumu'nca (ICIJ), HSBC'nin "Swissleaks" projesi adı altında 203 ülkede 100 milyar doların üzerinde bir sermayeyi İsviçre'de gizli hesaplarda tutarak, müşterilerinin vergi kaçırmasına yardımcı olduğu ileri sürülmüştü.

Kaynak: AA / Ekonomi

Stuart Gulliver İsviçre Dünya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (19)

PEDRO:

YAŞASIN FİNANSBANK

24
11
yanıtYanıtla
GgMobil-IOS:

Dünyanın en büyük bankası finans bank

0
27
yanıtYanıtla
hilal:

Genel kurmay başkanı. cumhur başkanı başbakan milli savunma bakanı derhal istifa etmeliler. bu vatana ihanettir. çanakkalede 250 bin şehit verildi. atalarımız bu günleri görmek için canlarını vermediler. süleyman şahımızın mezarı aynı zamanda stratejik ve jeopolitik olarak çok önemli topraklardır. 20 Ekim 1921 tarihinde Türkiye ile Fransa hükûmetleri arasında imzalanan Ankara Antlaşması''nın 9. maddesi ve 24 Temmuz 1923 Lozan Antlaşması''nın 3. maddesi gereğince Caber Kalesi ve türbe müştemilâtı ile berâber Türkiye Cumhuriyeti toprağı olarak kabul edilmiş ve Türkiye''ye burada muhâfız bulundurma ve bayrağını çekme hakkı tanınmıştır. . . .

12
6
yanıtYanıtla
scud:

hepsi tefeci

15
0
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ:

FİNANSBANK İSRAİL BANKASIDIR UZAK DURUN

10
4
yanıtYanıtla
DenizMobil-IOS:

Akbank'ı tek geçerim

3
7
yanıtYanıtla
kemalm@m.m:

Niye öyle diyorsun bu ülkede ısrail vatandaşı olmayıp ruhu yahudi çok insan var

yanıt0
yanıt0
GERÇEKÇİ:

BEN DE ONU DEMEK İSTİYORUM ZATEN İLLAKİ RESMİ OLARAK İSRAİLİN OLMASI ŞART DEĞİL BU MEMLEKETTE EN ÖNEMLİ YERLERDEKİ HERKES İSRAİLE HİZMET EDİYOR AKPKK DAHİL YANDAŞLARI VE YALAKALARI DA DAHİL

yanıt1
yanıt1
DenizMobil-IOS:

Iyı araştırın fınansbank yunanıstan bankasıdır. Herkes sallıyor herkes çok bılmıs of of of

5
2
yanıtYanıtla
Bir dostm@m.m:

Gecende tum musterilerinin kisisel dahil tum bilgilerini hacker lara caldirdilar hemen hesabimi kapattim ilgililere duyrulur

yanıt2
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title