Haberler

Halkbank Yöneticileri Eso'da

Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci, Yönetim Kurulu üyeleri ve Genel Müdür yardımcılarından oluşan bir heyet, Eskişehir Sanayi Odası'nı (ESO) ziyaret etti.

Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci, Yönetim Kurulu üyeleri ve Genel Müdür yardımcılarından oluşan bir heyet, Eskişehir Sanayi Odası'nı (ESO) ziyaret etti.

ESO Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Özaydemir, ESO Meclis Başkanı İsmail Kunduracı ile bazı Yönetim Kurulu üyelere ile ESO'da bir araya gelen Halkbank'ın yöneticileri, Eskişehir sanayisi, ekonomisini ve yatırımlarla ilgili olarak görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıda Eskişehir'in hedeflere ulaşma konusunda çalışmalar gerçekleştirdiklerini ve bu çalışmalarda bankaların bir kaldıraç olarak yardımcı olması gerektiğinin üstünde duran ESO Başkanı Savaş M. Özaydemir, "İhracatımızı ve cirolarımızı arttırarak hedeflerimize ulaşmak için çalışıyoruz. Sizden de bu noktada sanayicilerimize destek vererek onların yanında olmanızı bekliyoruz. Birlikte hareket edersek ülkemiz daha çok kazanacaktır" dedi.

Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci ise yaptığı değerlendirmede, Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Eskişehir'de yaptığı yatırımın başarılı olması sonrasında yeni bir yatırım daha yapılabileceğini ifade etti. Bankalarının yönetim kurulu toplantısının Eskişehir'de de yapılacağını bildiren Cebeci, Eskişehir sanayicisi ve tüccarına destek vermeye devam edeceklerini vurguladı.

Toplantıda konuşan Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan ise Eskişehir'deki en çok kredi veren ikinci banka olduklarını açıkladı. Eskişehir'de kredilerin yüzde 37'sini KOBİ'lere verdiklerini anlatan Aslan, ketteki bu payı arttırmak için çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Ekonomi piyasalarına ilişkin açıklamalarda da bulunan Aslan, dolar kurunun bir ya da iki ay içerisinde 1,95 TL'ye, faizlerin ise tek haneli rakamlara inebileceğini söyledi. Mayıs ayında açıklanan FED verileri sonrası gelişmekte olan ülkelerde para kaybının olduğuna vurgu yapan Aslan, piyasaların ise bu duruma sert tepki verdiğini ifade etti. Türkiye bütçesinin korunaklı bir yapıda da olduğunu kaydeden Aslan, gelişmekte olan ülkelere bir süre sonra para girişinin olacağı tahmininde de bulundu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Süleyman Aslan Halk Bankası Hasan Cebeci Eskişehir Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title