Haberler

Ereğli'de Tarımsal Eğitim Kursları Başlıyor

Ereğli Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından, tarımsal üreticiler ile tarım işçilerine yönelik eğitici kurs ve seminerlerin başladığı bildirildi.

Ereğli Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından, tarımsal üreticiler ile tarım işçilerine yönelik eğitici kurs ve seminerlerin başladığı bildirildi.

İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Orhan Soylu, yaptığı açıklamada, tarımsal üretimde kalite ve verim artışının ancak tarımdaki gelişmeleri yakından takip edip, uygulamakla mümkün olabildiğini belirtti.

Kursların Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü toplantı salonunda ziraat mühendisleri ve veteriner hekimleri tarafından verileceğini ifade eden Soylu, "Genel meyvecilik ve budama, süt sığırcılığı, sürü yönetimi, arıcılık, bitki koruma eğitimleri başta olmak üzere, üretimde ve kalitede yüksek rekolte elde edilmesi amacıyla yeni teknik ve gelişmelerin aktarılacağı kurslarımıza, üreticilerimizi davet ediyorum" diye konuştu.

Soylu, kurslara katılmak isteyen üreticilerin müracaatlarını, Ereğli Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne yapmaları gerektiğini bildirdi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Orhan Soylu Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title