Haberler

Dicle Elektrik Grubu İftarda Buluştu

Güneydoğu’daki 6 ile hizmet veren Dicle Elektrik gurubunun yöneticileri ile çalışanları Batman’da verilen iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Güneydoğu'daki 6 ile hizmet veren Dicle Elektrik gurubunun yöneticileri ile çalışanları Batman'da verilen iftar yemeğinde bir araya geldiler. İftar etkinliğine yöneticilerin yanı sıra 520 çalışan katıldı.

Etkinliğe ev sahipliği yapan Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel, iftar yemeği için bir araya gelen şirket çalışanları ile tek tek görüştü. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen iftar yemeğinde konuşan Genel Müdür Karagüzel, içinde bulundukları Ramazan ayının güzelliklerinden bahsederek, hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Çalışanlar ile Ramazan ayı dışında da farklı etkinliklerle bir araya gelmeye gayret gösterdiklerini de belirten Karagüzel, "Bizleri bugünlere ulaştıran ve bize bu imkanı veren Allah'a hamdolsun. Allah oruçlarımızı kabul etsin, bizleri ailelerimizle beraber bayrama kavuştursun" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Dicle Elektrik Dağıtım Murat Karagüzel Batman Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title