Haberler

    Data Market Kurumlar İçin Bulut Entegrasyonunu Nasıl Sağlıyor?

    Data Market Teknoloji Çözümleri Mimarı Ergün Çelik Data Market'in kurumlar için bulut entegrasyonunu nasıl sağladığını Wise TV'ye anlattı.

    Data Market Teknoloji Çözümleri Mimarı Ergün Çelik Data Market'in kurumlar için bulut entegrasyonunu nasıl sağladığını Wise TV'ye anlattı.

    Wise TV'nin  sorularını cevaplayan Çelik, bilişim ve iletişim teknolojilerinde yaşanan ilerlemelerin  sonuçlarına değinerek tüm bu süreçlerin paylaşım ekonomisi kavramını ön plana çıkardığını vurguladı. Çelik özellikle konaklama ve ulaşım sektörlerinde kabul görerek hızla yaygınlaşan paylaşım modelinin sağladığı  esneklik ve maliyet avantajlarının kurumların bulut bilişime daha sıcak yaklaşmalarında etkili olduğunu, fakat buna rağmen pazardaki yönelimin beklenen hızda olmadığını ifade etti.

    Pazar yönelimindeki hızı azaltan faktörleri detayları ile açıklayan  Çelik, engellere rağmen hala dijital dönüşüm ajanslarında veri merkezlerini modern hale getirmeyi düşünen, genel bulut entegrasyonunu gerçekleştirmek isteyen bir çok kurum bulunduğunu, Data Market'in bu noktada devreye girerek bulut entegrasyonunun önündeki bariyerleri kaldırmak için aksiyonlar aldığını dile getirdi. Çelik, Data Market  uzman kadrosunun WMware'in Crous-Cloud Architecture  vizyonu ile kurumlara   var olan  bilgi süreçlerini, halihazırda kullandıkları araçları ve yetkinlikleri değiştirmeden, danışmanlık ve çözüm ortaklığı hizmetleri sunduğunu bu sayede kurumların özel bulut hizmetlerini kendi iş birimlerine ya da iştirak firmalarına verebilecek düzeye gelebildiklerini, gerektiği durumda genel bulut entegrasyonunu yapabilecek alt yapı organizasyonlarına kavuştuklarını sözlerine ekledi.

    Data Market danışmanlık ve çözüm ortaklığı hizmetlerinden yararlanan kurumların  operasyonel  ve mali açılardan elde ettikleri avantajlara da değinen Çelik Data Market'in sahip olduğu bu vizyon ile  ülkemizdeki bulut bilişim servislerinin kullanılmasında ve yaygınlaştırılmasında önemli bir yer edineceğinin altını çizdi.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Ergün Çelik Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title