Haberler

Ülkü Ocakları Kastamonu İl Başkanlığında Devir Teslim Töreni

Güncelleme:

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kastamonu İl Başkanlığında devir teslim töreni gerçekleştirildi. Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım, gençlerin önemine vurgu yaparak, ülküdaşların mücadeleleri sayesinde başarılı olduklarını belirtti.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kastamonu İl Başkanlığında devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, il başkanlığında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Türkiye'nin dört bir yanında gençler yararına faaliyetler sürdürdüklerini söyledi.

Gençlerin öneminden bahseden Yıldırım, "Bugün terörle mücadelede, dış politikada, milli güvenlik konularında başarılıysak, burada bulunan ülküdaşlarımızın mücadeleleri sayesinde. Her bir gencimizin ailesinin farklı görüşleri, düşünceleri olabilir ama biz onları kazanmakla sorumluyuz. Kaybettiğimiz her gencimiz koparılmış bir vatan toprağı kadar bizim için kutsaldır." dedi.

Daha sonra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Fatih Yiğit, görevi Yusuf Ekşioğlu'na Türk bayrağı sarılı Kur'an-ı Kerim'i vererek devretti.

Kaynak: AA / Eğitim

Ahmet Yiğit Yıldırım Kastamonu Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title