Haberler

Havza Ülkü Ocakları'ndan 12 Eylül Anma ve Anlatma Konferansı

Güncelleme:

Havza Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen konferansta, 12 Eylül darbesinin 43. yılında hayatını kaybeden ülkücüler anıldı. Konferansa konuşmacı olarak katılan Doç. Dr. Murat Emre Şahin, Türklerin tarih sahnesine çıkışından bu zamana kadar yaşanan olaylar hakkında bilgi verdi.

Havza Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından "12 Eylül Anma ve Anlatma" konferansı gerçekleştirildi.

Havza Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı binasında düzenlenen konferansa, Ondokuz Mayıs Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Sosyoloji Bölümü Uygulamalı Sosyoloji Ana Bilim Dalı Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Murat Emre Şahin'in konuşmacı olarak katıldı.

Havza Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Yasin Köz, konferansın açılışında yaptığı konuşmada, 12 Eylül darbesinin 43. yılında darbede hayatını kaybeden ülkücüleri anmak için toplandıklarını belirterek, "Türk milliyetçiliği, vatan ve millet sevdasının hiçbir ön şarta dayanmayan kutlu bir yansımasıdır. Ne 12 Eylül öncesini ne de 12 Eylül'ü unuttuk, unuttururuz. 12 Eylül'ü gelecek nesillere aktarmak için bu tür etkinliklerimiz devam edecek." dedi.

Daha sonra Şahin, sunumunda Türklerin tarih sahnesine çıkışından bu zamana kadar yaşanan olaylar, uzak ve yakın Türk siyasi tarihi ile Türk devletlerinin sosyolojik, eğitim ve fikri ilişkileri hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA / Eğitim

Emre Şahin Eylül Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title