Haberler

Eğitim Gönüllüleri Vakfı'ndan öğrencilere tablet desteği

Güncelleme:

VAN'ın Erciş ilçesi Adnan Menderes İlkokulu 1 ve 4'üncü sınıf öğrencilerine, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın (TEGV) yürüttüğü çalışmalar kapsamında, 72 tablet hediye edildi.

VAN'ın Erciş ilçesi Adnan Menderes İlkokulu 1 ve 4'üncü sınıf öğrencilerine, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın (TEGV) yürüttüğü çalışmalar kapsamında, 72 tablet hediye edildi.

Turkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın başlattığı 'Yeni Dünya' kampanyası,  yaptığı bağışla Van'daki çocukları sevindirdi. Kampanya kapsamında, Adnan Menderes ilkokulu 1 ve 4'üncü sınıf öğrencilerine 72 tablet hediye edildi. Hediye edilen tabletler, okulun konferans salonunda öğrencilere Erciş Milli Eğitim Müdürü Sadık İşler ve okul müdürleri tarafından dağıtıldı. Erciş Milli Eğitim Müdürü Sadık İşler, çocukları ve çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi. TEGV'e katkılarından dolayı teşekkür eden İşler, "Yoğun bir çalışma sergileyen öğretmenlerimizi gönülden tebrik ediyorum. Bazen köylerde öğretmen arkadaşlarımız uzaktan eğitim ihtiyacı duyan, fakat imkanı olmayan öğrencilerimizin evlerine kadar gidip, çocuklarımızı takip etmektedirler. Okulumuza 72 adet tablet hediye eden Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na teşekkür ediyoruz. Ayrıca okulumuz öğretmenlerinden Esra Sabak bu projede yer aldı, bu projenin olgunlaşıp bu seviyeye gelmesine katkı sağladı. Verilen emeklmerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erciş Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title