Haberler

Eğitim-Bir-Sen Üniversite Temsilciliği Üyeleri Yemekte Buluştu

Eğitim-Bir-Sen Burdur Şubesi Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) temsilciliği üyeleri bir araya geldi.

Eğitim-Bir-Sen Burdur Şubesi Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) temsilciliği üyeleri bir araya geldi.

Hacı Rahmi Sultan Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen akşam yemeğinde üniversitede çalışan sendika üyeleri buluştu.

Eğitim-Bir-Sen Burdur Şube Başkanı Murat Bulut, burada yaptığı konuşmada, üniversite sendika üyeleriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek üniversite temsilciliğinin yaklaşık 230 kişi civarında üyeyle temsil edildiğini belirtti.

Üniversite şubesi olabilmeleri için 400 üyeye ulaşmaları gerektiğini anımsatan Bulut, "Eğitim-Bir-Sen Türkiye'de sayısal anlamda en çok üyeye sahip olan sendika. İnşallah Burdur'da üniversite temsilciliğimizi en kısa zamanda şubeye dönüştürmeyi amaçlıyoruz." dedi.

Üyelerin üniversitelerdeki işleyişi ve üniversite çalışanlarının özlük haklarıyla ilgili çalışmalarını genel merkezlerinin ve şubelerinin sosyal medya hesaplarından takip edebileceklerini aktaran Bulut, şunları kaydetti:

"Biliyorsunuz rektörlük seçimleri değişti, yeni bir sistem geliştirildi. Bununla ilgili olarak rektörlerde yetkilerin artık sınırlandırılması, önceki süreçte olduğu gibi sadece rektörlerin iki dudağı arasında kalan bir yetkinin, uygulamanın çok sağlıklı sonuçlar getirmeyeceği yönünde talebimizi buradan iletmiş oluyoruz."

Programa, Eğitim-Bir-Sen Burdur Üniversite Temsilcisi İbrahim Karabacak da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Bir Sen Murat Bulut Burdur Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title