Haberler

Efsane yarışma programı Çarkıfelek, Onur Büyüktopçu ile ekranlara dönüyor

Güncelleme:

Kanal D ekranında Mehmet Ali Erbil ile anılan Çarkıfelek yarışması ekranlara dönüyor. Bayramın birinci günü yayınlanacak efsane yarışmayı ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu sunacak.

Kanal D'nin efsane programı Çarkıfelek, Onur Büyüktopçu ile ekranlara dönüyor. Ramazan Bayramı'nın birinci günü günü izleyici ile buluşacak programın ilk bölümüne ünlü isimler katılacak.

Oyuncu, instagram hesabından programın fragmanını paylaştı. Ünlü oyuncunun hayranları yeni projesini heyecanla ve merakla beklediklerini belirten yorumlar yaptı. "Hayırlı olsun" temennisinde bulunan takipçiler, Onur Büyüktopçu'ya moral olacak yorumlarda da bulundu.

Efsane yarışma programı Çarkıfelek, Onur Büyüktopçu ile ekranlara dönüyor

BÜYÜK ÖDÜL ARABA

Klasikleşmiş etaplarına eklenen yeni oyunları, zengin çarşısı, nakit para ödülleri ve finaldeki büyük ödül arabasıyla ekrana gelecek programda, Emel Özkızıltaş yardımcı sunucu olarak yer alacak.

Efsane yarışma programı Çarkıfelek, Onur Büyüktopçu ile ekranlara dönüyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Onur Büyüktopçu Ramazan Bayramı Kanal D Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (18)

Rrrrrrrrtu:

Onur büyüktopcu iyi bir secim serederim insallah

7
2
yanıtYanıtla
OKTAY KOC:

BIR ONCEKI SUNUCU YUZU COK SERT HEM OYUNCULUGA HEMDE SUNUCULUGA HIC YAKISMIYOR KAMYON SOFORLERINE BENZIYR ONA YA BU FENA DEIL PERTEK BUDA

5
1
yanıtYanıtla
Neva:

Tutmaz bence,ilginç değil.

4
1
yanıtYanıtla
Eşitlik:

Ulan bu tür programlar karı oynatmaktan başka bir şey değil.

3
1
yanıtYanıtla
fff:

Biraz da yeni şeyler bulun.hep aynı şeyler diziler de aynı seneryo orjinal şeyler bulun.

3
1
yanıtYanıtla
Avni:

kim la bu

0
2
yanıtYanıtla
Avni:

kuşum aydına benziyora

0
2
yanıtYanıtla
KadriyeBJK:

Çarkıfelek yeniden doğdu demek.. Onur bey çok yakışmış, çok çok iyi olmuş. Taze Kan bulunmuştur. Enerjisi tavan bu adamın yaa.

1
1
yanıtYanıtla
KRAL:

BAŞKA KİMSE YOKMUYDU BÖLE DÜZGÜN KONUŞANİLEN ERKEK Mİ KIZ MI OLDUĞU BELLİ OLMAYAN Bİ ADAM BULMUŞSUNUZ ŞAHSEN İZLEYEN Bİ KİŞİYİ ŞİMDİDEN KAYBETTİNİZ. . BİTANE DELİKANLI BİRİ LAZIM . .

1
1
yanıtYanıtla
iyi güzel de:

işte budur. bazı yapımcılar ne kadar akıllı. ben bir şey seyretmiyorum başka.

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title