Haberler

Edremit'te Kuaförlerin Ustalık Belgesi Sevinci

Balıkesir'in Edremit Berberler ve Kuaförler Odası'nın öncülüğünde açılan kursu tamamlayan 35 kursiyere, ustalık belgeleri düzenlenen törenle verildi.

Ömür Otel'de düzenlenen yemekli gecede konuşan Berberler

ve Kuaförler Odası Başkanı Erdoğan Güder, "Üyemizin her zaman yanında olmaya devam ediyoruz. Çıkan kanunla kapsam dışı okul tarafından verilemeyen manikür, pedikür ve ağda kursu açarak yapılan sınavlarla başarılı olan 35 kursiyere ustalık belgelerini verebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çırakları,

ustaları ve öğrencileri ile bine yakın kişiye hizmet verebilmenin gayreti içindeyiz. Şimdide aramıza 35 ustayı daha katabilmenin sevincini yaşadık. Tüm esanfımıza ve belge alan ustalarımıza hayırlı olmasını diliyor ve bol kazaçlar temenni ediyorum"dedi.

Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu'da, esnaf teşkilatının büyük bir aile olduğunu bu ailenin ustalarla büyümeye devam ettiğini belirterek, esnafın büyük marketler karşısında ezilmemesi konusunda aldıkları kararların diğer belediyelere örenk olduğunu belirtti.

Geceye, Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Balıkesir Esnaf Odaları Başkanı Mesut Aşanel, Esnaf Odaları Birliği 2. Başkanı Necdet Erkan, Balıkesir Şoförler Odası Başkanı Fehmi Erden, 2. Başkanı İbrahim Candan, Edremit Madeni İşler Odası Başkanı Hayati Seçen, Terziler Odası Başkanı Ali Madanoğlu, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Alaattin Akçeşme, Oto Tamircileri Odası Başkanı Burhan Turhan ve Meyveciler Odası Başkan vekili Mehmet Güven, Bahçıvancılar Odası Başkanı Zekai Uluğlu, Çıraklık Eğitimi Merkezi Müdürü Turhan Fırat Algül, okul öğretmenlerinde Nevzat Küçükel, Gülçin Gündoğan ve çok sayıda oda üyesi eşleri ile katıldılar.

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erdoğan Güder, gecede kursun düzenlenmesinde emeği geçen

Çıraklık Eğitimi Merkezi Müdürü Turhan Fırat Algül ve kuaförlük öğretmeni Gülçin Gündoğan, Hatice Midilli, Aylan Malay ve okul öğretmeni Nevzat Küçüker'i plaket ile onurlandırdı.

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erdoğan Güder'in misafirleri ile tek tek ilgilendiği belge töreninde, Madeni İşler Odası Başkanı Hayati Seçen ise söylediği şarkılarla geceye ayrı bir renk kattı. Gecenin sonunda davetliler, 10. Yıl Marşı ile coşarken, gecenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.

(BT)

05.07.2012 13: 05: 58

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cahit İnceoğlu Balıkesir Edremit Akçay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title