Haberler

Edirne Hdp?nin Seçim Bürosu Açılışına Gazlı Müdahale

Edirne'nin Havsa İlçesi'nde HDP'nin seçim irtibat bürosunun açılışının ardından toplanan kalabalık halay çekmek isteyen partililere taşlarla saldırdı.

Edirne'nin Havsa İlçesi'nde HDP'nin seçim irtibat bürosunun açılışının ardından toplanan kalabalık halay çekmek isteyen partililere taşlarla saldırdı. Polis, iki grubu gaz kullanarak dağıttı. Partilileri açılışa getiren otobüsün camları kırıldı.

HDP'nin milletvekili adayları Hülya Yer ve Hasan Şimşek, 100'ncü Yıl İş Hanı'nın ikinci katındaki, HDP Havsa Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışını yaptı. Açılış için otobüsle Edirne'den gelen grubun halay çekmek istediği sırada cadde de toplanan yaklaşık 50 kişilik grup, taşlı saldırıda bulundu. Polis ekipleri iki grubun kavgasını engellemek için gazlı müdahale de bulundu. HDP'lileri taşıyan otobüsün camları taşı saldırıda kırıldı.

Gruplar polis müdahalesinin ardından dağılırken, Edirne Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik Kuvvet Şubesi ekipleri seçim bürosunu güvenlik çemberine alarak bir süre güvenliğini sağladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

hülya yer havsa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

ustamobilWeb@haberler.com:

dagdan gelip bagdakini kovmak denir bu acilisa.yazik edirne ve havsanin ekmegini yiyen ve bu bolgede yasayan kurtler halka kazma kureklerle hucum etmistir.

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Pkk bayrağımı vardı orda yalan haber yapmayın diyen yasin asıl sen yalan söylüyorsun . Biz demokratik hakkımızı kullandık siz gelip bize saldırdınız . Bu yasal bir büro açılışı sizin yaptıgınız her zamanki gibi barbarlık.

1
1
yanıtYanıtla
ustamobilWeb@haberler.com:

sarki soylediniz halay cektiniz hangi vatandas tepki gosterdi.hic kimse.yuzsuzler nediye turk bayragi acmyor pkk bayrak ve isareti ile millete govde gosterisi yapyonz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title