Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay ve beraberindeki heyet, Edirne Valisi Günay Özdemir'i makamında ziyaret etti.

Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay ve beraberindeki heyet, Edirne Valisi Günay Özdemir'i makamında ziyaret etti.

Edirne Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özdemir, Altay ve beraberindekilere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Küçük ve Minikler Güreş Turnuvası

Trakya Birlik Spor Kulübü'nün Balıkesir'de düzenlenen Küçük ve Minikler Güreş Turnuvası'nda ikinci olduğu bildirildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Nazar Kaya, Fatma Kızmaz, Özlem Selda Ergin, Simge Sarita, Dilan Çiftçi, Elif Amik'ten oluşan Trakya Birlik Spor Kulübü takımının, Avrupa ve Dünya Şampiyonu Yasemin Adar adına düzenlenenen Küçük ve Minikler Güreş Turnuvasında ikincilik elde ettiği belirtildi.

Kulüp Başkanı Önder Yücel, yaptığı değerlendirmede, altyapıdan yetiştirdikleri sporcuların Balıkesir'de katıldıkları turnuvada gayetli başarı maçlar çıkardıklarını ifade ederek, "Takım halinde ikinci oldular. Biz minik sporcularımız adına sevindik." dedi.

Bu yaş grubundaki güreşçilerin maç tecrübesi elde etme imkanının her zaman olmadığına da işaret eden Yücel, turnuvayı düzenleyen Balıkesir Güreş İl Temsilciliğine teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Erçetin Altay Balıkesir Arpaçay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title