Haberler

Eda Taşpınar, "Arkadaşım" Dediği Tasarımcıyla Dudak Dudağa

Güncelleme:

Eda Taşpınar, "Yanlış bir şey yazmayın, arkadaşım olur" dediği kişi ile öpüşürken görüntülenince, parti çıkışında "Roy erkek arkadaşım" diyerek her şeyi itiraf etti.

Eda Taşpınar, Soho House'ta düzenlenen Cadılar Bayramı partisine birlikte katılıp girişte "Arkadaşım" dediği İngiliz tasarımcı Roy Luwolt'la yarım saat sonra mekânın balkonunda öpüşürken görüntülendi.

"YANLIŞ BİR ŞEY YAZMAYIN"

Soho House önceki akşam Cadılar Bayramı partisine ev sahipliği yaptı. Geceye ilginç kostümlerle katılan ünlüler arasında Eda Taşpınar da vardı. Davete, siyahi bir arkadaşıyla katılan medyatik güzel, muhabirleri "Yanlış bir şey yazmayın, arkadaşım olur" diye uyardı.

"ROY ERKEK ARKADAŞIM"

Habertürk'ün haberine göre; partiden el ele ayrılan ikiliden Taşpınar bu kez, yanındaki kişinin İngiliz tasarımcı Roy Luwolt olduğunu söyleyip "Roy erkek arkadaşım" açıklaması yaptı.

ÖPÜŞTÜLER

Taşpınar, yarım saat sonra balkonda aynı kişiyle öpüşürken görüntülendi.

GÖREVLİLER UYARDI

Öte yandan balkonda birbirlerine sarılıp öpüşmeye başlayan Eda Taşpınar ile Roy Luwolt'un romantizmi mekan görevlilerinin "Burada öpüşmeyin, muhabirler çekiyor" uyarısıyla son buldu.

İşte o geceden kareler;







Kaynak: Haberler.com / Magazin

Eda Taşpınar Soho House Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title