Haberler

    Eczacıbaşı Bilişim Kimdir?

    Eczacıbaşı Bilişim Satış ve Pazarlama Yöneticisi Şenol Vatansever, Eczacıbaşı Bilişim'in ana bölümlerini ve bunların alt birimlerini sıralayarak Eczacıbaşı Bilişim'i Wise TV'ye tanıttı.

    Eczacıbaşı Bilişim Satış ve Pazarlama Yöneticisi Şenol Vatansever, Eczacıbaşı Bilişim'in ana bölümlerini ve bunların alt birimlerini sıralayarak Eczacıbaşı Bilişim'i Wise TV'ye tanıttı.

    "Eczacıbaşı Bilişim, 1989 yılında kurulmuş, 2002 yılı itibarıyla topluluk dışına açılmış, Eczacıbaşı Topluluğunun IT firması konumunda. Şu an biz kendimizi katma değerli hizmetlerimizle beraber sektörde bir butik sistem entegratörü olarak konumlandırıyoruz. Faaliyet alanlarımıza gelecek olursak temelde 4 tane bölümümüz var." şeklinde konuşan Şenol Vatansever bu temel bölümleri özellikleriyle beraber açıkladı.

    Vatansever: "Birincisi, "Altyapı ve Teknoloji Hizmetleri". Bu kapsamda 5 alt birimde hizmet vermekteyiz. "Veri Merkezi"miz İstanbul'da. Ankara'da iki farklı lokasyonda veri merkezi hizmetleri sağlıyoruz. Bunun üzerindeki yönetilebilir hizmetleri sağlayan bölümümüz "Bulut" hizmetleri. Bunun yanı sıra üçüncü alt bölüm olarak uçtan uca, üretici bağımsız "Güvenlik" hizmetleri sağlıyoruz. Dördüncü alt bölümümüz "Teknoloji Destek" hizmetleri. Teknoloji Destek hizmetleri ile beraber kullanıcıların problemlerine uzaktan müdahale ya da direkt olarak yerinde destek ile hizmet vermekteyiz. Beşinci alt bölümümüz "Basis" hizmetleri. Basis, SAP sistemlerinin yönetim hizmetlerini yapan bölümümüz.

    İkinci ana bölümümüz "Çözüm Geliştirme Müdürlüğü". Çözüm Geliştirme Müdürlüğü altında "Kurumsal Kaynak Planlama" kapsamında SAP projeleri ve danışmanlık hizmetleri sağlıyoruz. Bu projelerin hemen devamında SAP ya da farklı uygulamalar için de destek hizmetleri sağladığımız "AMS" hizmet yöntemimiz mevcut. "Yazılım Geliştirme" bölümümüz kapsamında birçok çözüm ve hizmet vermekteyiz. "EBIFlow" bunlardan birisi, bizim amiral gemimiz olarak ifade ettiğimiz iş akışları yönetim uygulamamız. "İmzala Gönder" uygulaması dokümanların, elektronik ve mobil imzalı olarak gönderilmesini sağlayan SaaS mimarisinde bir çözümümüz. Yaklaşık 20 civarında bankada koşan "TMSF E-Haciz", "GİB E-Haciz" çözümlerimiz mevcut.

    Üçüncü ana bölümümüz "Ticari Mal" diye ifade ettiğimiz aslında firmaların donanım ve lisans alımlarını gerçekleştirdiğimiz, Eczacıbaşı Topluluğunun alım gücünü kullanarak katma değerli olarak uçtan uca Server, Storage, Network ve diğer bileşenlerde hizmet verdiğimiz bölümümüz.

    Dördüncü bölümümüz ise "Ortak Hizmet Merkezi". IT dışında kalmakla beraber firmaların bordro ve özlük işlemlerini gerçekleştiren, mevzuata uyumlu olarak bunların herhangi bir cezaya düşmeden verilmesini sağlayan bölümümüz." sözleriyle konuşmasına son verdi.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Şenol Vatansever İstanbul Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title