Haberler

10 yıl önce evlenen Ecem Özkaya ile Mustafa Üstündağ boşandı

Güncelleme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynayan Mustafa Üstündağ ile dizi setinde tanışıp 2010 yılında evlendiği Ecem Özkaya boşandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Boran karakterini oynayan başarılı oyuncu Mustafa Üstündağ ile 10 sene önce evlendiği Ecem Özkaya tek celsede boşandı.

10 YILLIK EVLİLİK BİTTİ

Rol aldıkları dizi setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Mustafa Üstündağ ile meslektaşı Ecem Özkaya, 2010 yılında nikah masasına oturdu. Evliliklerini gözlerden uzak sürdüren ünlü çiftten kötü haber geldi. Ahmet Karan adını verdikleri bir oğulları bulunan ünlü çift boşandı.

10 yıl önce evlenen Ecem Özkaya ile Mustafa Üstündağ boşandı

"ECEM'E İLK GÖRÜŞTE AŞIK OLDUM"

Üstündağ, verdiği bir röportajda eşi Ecem Özkaya hakkında "Ben ilk gördüğümde aşık oldum. Ecem'i görünce 'Allah'ım ne oluyor!' dedim. İnsan beğendiğine bakmak istiyor, bakmaya doyamıyor. Gözlerine vuruldum. Tanıdıkça da kişiliği beni etkiledi" demişti.

10 yıl önce evlenen Ecem Özkaya ile Mustafa Üstündağ boşandı

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ KİMDİR?

11 Şubat 1977'de Mersin'de doğan Mustafa Üstündağ, İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Mersin'de tamamladı. Mustafa Üstündağ, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünden mezundur.

İlk kez Yılan Hikayesi dizisiyle kamera karşısına geçtikten sonra 2000-2007 yılları arasında Dikkat Bebek Var, Yıldızların Altında, Yarım Elma, Bedel, Hayat Bilgisi, Uy Başuma Gelenler, Aşka Sürgün ve Yersiz Yurtsuz gibi birçok dizide yer aldı.

Son olarak Çukur dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Mustafa Üstündağ, şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide Boran karakterine hayat vermektedir.

Kaynak: Magazin

Ahmet Kaan Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (9)

celo:

o çocuğun suçu ne be kardeşim yuhh diim artık

6
1
yanıtYanıtla
serkan:

Lanet olsun içimdeki insan sevgisine MURO

4
0
yanıtYanıtla
ALİ:

Yakışmadı sana muro

3
0
yanıtYanıtla
AhmetD:

Kurtlar vadisi pusu neden yazilmadi merak ettim. . .

2
0
yanıtYanıtla
uCube:

Zaten alttan ikinci resimde sanki kızı gibi duruyor. Aralarında yaş farkı var gibi, yaş farkı olan evlilikler nedense hep böyle ayrılmalı oluyor arkadaş. ;)))

2
0
yanıtYanıtla
aycan:

tabii parayı bol kazanında yeni manitalar bulmuştur allahın tipsizi güzelim kadın bırakılırmı

1
0
yanıtYanıtla
MELISA28:

10 YILLIK EVLILIGI BITIRMEK DE ÇOK ÜZÜCÜ BE

0
0
yanıtYanıtla
Gül:

Demek bu diziyde bitirdiler

0
0
yanıtYanıtla
Tatilci:

Herhalde hemen boşanır 10 yıldır hazırlanıyordu.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title