Haberler

Düzce Evinin Yandığını Görünce Baygınlık Geçirdi

Düzce'nin Fındıklıaksu Köyü'nde meydana gelen yangında evi kullanılmaz hale gelen Mehmet Yıldırım (65) evini alevler kaplamış bir şekilde görünce baygınlık geçirdi.

Düzce'nin Fındıklıaksu Köyü'nde meydana gelen yangında evi kullanılmaz hale gelen Mehmet Yıldırım (65) evini alevler kaplamış bir şekilde görünce baygınlık geçirdi. Yıldırım'ın eşinin 3 gün önce vefat ettiği öğrenildi.

Yangın öğleden sonra Fındıkluaksu Köyü'nde meydana geldi. Köy meydanında evi bulunan Mehmet Yıldırım, 3 gün önce hastalığa bağlı olarak vefat eden eşi Ayşe Yıldırım'ı toprağa verdi. Öğleden sonra oğlu Ali Yıldırım ile birlikte eve dönerken, evinin bulunduğu alandan dumanlar yükseldiğini gördü. Dumanları orman yangını sanan baba ve oğlu alevler içersinde evlerinin yandığını gördü. Baba Mehmet Yıldırım fenalaşarak 112 Acil Sağlık ekiplerinin müdahalesi ile Düzce Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Köylülerin haber vermesi ile olay yerine gelen Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdüler. Yangında ev kullanılmaz hale geldi.

Dumanları babasıyla birlikte orman yangını olduğunu zannettiğini söyleyen Ali Yıldırım, 'Cuma'dan gelirken duman gördük. Biz ot yangını yada orman yangını sanıyorduk. Bizim ev yanıyormuş. Ablamların içerde olduğunu sandım onlar komşulara gitmişler. Muhtemelen elektrik kontağından çıktı. Ben yurt dışında geldim. 3 gün önce annem vefat etti. Bugünde başımıza bu geldi." dedi.

Yangınla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mehmet Yıldırım Düzce 3.Sayfa 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title