Haberler

"Dur Bi Dakka!" İzmir'de!

Güncelleme:

"Dur Bi Dakka!"; 21-22 Mart tarihlerinde saat 20:30'da İzmir Dr. Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi Avni Anıl Sahnesi'nde!

Muhteşem oyunculukları, hiç düşmeyen temposu, eğlenceli konusu ve şaşırtıcı olay örgüsüyle izleyenleri kahkahaya boğan "Dur Bi Dakka!"; 21- 22 Mart 2012 tarihlerinde saat 20:30'da İzmir Dr. Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi Avni Anıl Sahnesi'nde! Paso Tiyatro'nun, Apo Kaya'nın yazıp yönettiği fantastik komedi türündeki oyununda; Derya Karadaş, Ebru Tekgündüz, Cengiz Okuyucu, Melina Özprodomos gibi genç ve başarılı oyuncuların rol alıyor.

Bir meleğin hatasıyla vaktinden evvel ölen türkücü Salim Yavaş; öbür dünyada durum anlaşılınca itiraz eder. Ancak meleklerin Salim'i geri gönderme çabaları sonuçsuz kalır, çünkü Salim'i döven mafyalar öldüğünü anlayınca cesedi parçalara ayırıp yok etmişlerdir. Olayda bir de görgü şahidi olduğunu fark eden mafyalar, bu kişinin peşine düşüp, arabayla ezip kaçarlar. Görgü şahidi olan Ayhan Kara'nın bitkisel hayata girdiğini öğrenen melekler ise, bu hatalarını telafi etmek için Salim'in ruhunu, fişi çekilecek olan Ayhan'ın bedenine yerleştirmeye karar verirler. Onu öldürenlerden intikam almak ateşiyle başka bir bedene giren Salim'i bir sürpriz beklemektedir.

Paso Tiyatro tarafından sahneye konan "Dur Bi Dakka!", eğlenceli ve hareketli bir tiyatro deneyimi sunarken; oyunu yazıp yöneten Apo Kaya da, oyunun "Türkücü Salim"i olarak sahneye çıkıyor. Geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken "Dur Bi Dakka!"da Derya Karadaş, Ebru Tekgündüz, Cengiz Okuyucu, Melina Özprodomos, Apo Kaya, Enis Aybar, Sibel Taka, Korhan Herduran, Ergun Doğmacı, Murat Arda, Alican Yarka, Faruk Ural ve Cihan Gülmüş rol alıyor.

Reji asistanlığını Burçin Kutlu'nun, müzik direktörlüğünü Seçil Akın'ın üstlendiği "Dur Bi Dakka"da, dekor tasarımı Sibel Taka ile Apo Kaya'ya ait. Oyunun koordinatörlüğünü ise Hülya Demirtaş üstleniyor.

Apo Kaya'nın kaleme aldığı ve yönetmenliğini üstlendiği "Dur Bi Dakka"; 21 Mart 2012, Çarşamba akşamı ve 22 Mart 2012, Perşembe akşamı saat 20:30'da İzmir Dr. Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi Avni Anıl Sahnesi'nde İzmirli izleyicileri kahkahaya boğacak. Oyunun biletleri, Biletix'ten ve salonun gişesinden temin edilebilir.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Derya Karadaş Avni Anıl 22 Mart İzmir Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title