Haberler

Uzun Saçlılara Saldıran Sapık Çete, Kadınların Kabusu Oldu

Güncelleme:

Kadınları bayılttıktan sonra saçlarını kesen sapık çete yüzünden, uzun saçlı kadınlar her an saldırıya uğrama korkusu ile yaşıyorlar.

Hindistan, kadınların hayatını kabusa çeviren berberler çetesi olaylarıyla çalkalanıyor. Temmuz ayında başlayan ve giderek yaygınlaşan olaylar hala gizemini koruyor. Hindistanın farklı bölgerine yayılan sapık berber vakkaları her geçen gün artarak devam ediyor. Sapık berberler çetesi tarafından saldırıya uğrama korkusu yaşayan kadınlar yalnız kalmaya korkarken, saldırya uğramak istemeyen bazı kadınlar ise üzerinde tanrı figürü olan tokalar takıyor.

Sapık beberler çatesinin nereden çıktığı, nasıl organize oldukları ve üyelerinin kimler oldukları hakkında herhangi bir bilgi olmaması, toplumdaki panik ve korkuyu daha çok arttırıyor. Kadınları titizlikle takip eden çete üyeleri, kadınlara yalnız yakaladıkları her yerde saldıryorlar.

Kurbanlarına saldırmadan önce genelde parlak metalik kıyafetler giyen berbeler çetesi üyeleri, saldırıdan önce kurbanın yüzüne güçlü falaşlar patlatıp gözlerini kamaştırıyorlar. Kadınların evde, bahçede, sokakta olamasını önemsemeyen sapık berberler, kurbanlarına yalnız yakaladıkları her yerde saldırıyorlar. Kurbanlarının yüzüne flaşlar patlatıktan sonra bayıltıp saçlarını kesiyor.

Saç kesme olaylarının gittikçe artması üzerine, beberler çetesi hakkında soruşturma başlatan poliste çete hakkında herhanbir bilgiye ulaşamayınca halk, berber çetesi hakkında teoriler üretmeye başladı.

Saç kesma olaylarını doğa üstü güçlere bağlayanda var organize bir suç çetesinin sorumlu tutanda var. Hatta büyücü doktorlar diye adlandırılan şifacıların daha çok müşteri çekebilmek için insanlara saldırdığı söyleniyor.

Hindistan Rasyonalist Derneği Başkanı Sanal Edamaruku'nun ortaya attığı teori ise kurbanları suçlayan bir teori."Bunun arkasında mucize ya da doğaüstü bir güç yok. Bu şikayette bulunan kadınlar psikolojik bir çatışma yaşıyor olmalı. Bu tür olayları duyunca onu taklit ediyorlar. Hatta bazen bunu bilinç dışı yapıyorlar."

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Kadın Komik - İlginç Magazin Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title