Haberler

Tibet'in Ruhani Lideri Trump Hakkında Düşüncelerini Belirtti

Güncelleme:

Tibet'in ruhani lideri Tenzin Gyatso, bir diğer ifade şekliyle 'Dalay Lama', Donald Trump hakkındaki ilk izlenimlerini ifade ederken herkesi güldürdü.

8 Kasım'da yapılacak ABD başkanlık seçimleri adeta tüm dünyayı kasıp kavuruyor. Ses getiren seçimin yankıları Tibet'in 15. ' Dalay Lama'sı Tenzin Gyatso'ya kadar ulaştı. Kendisine Donald Trump sorulduğunda sunucuyu güldüren bir cevap verdi.

KENDİNE HAS STİLİ İLE SEMPATİ ODAĞI

Çok küçük yaşlarda bir lider haline gelmesi ve Çin işgaline karşı ülkesini savunmasıyla bilinen 15. Dalay Lama Tenzin Gyatso, katıldığı televizyon programında yine sevecenliği ve espiri anlayışıyla sempati topladı. Güler yüzlü ifadesi ve savaş karşıtı anlayışıyla pek çok ülke tarafından saygı gören 15. Dalay Lama, Trump hakkındaki düşüncelerini kendine has bir şekilde yanıtladı.

'TRUMP HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUN?'

Katıldığı televizyon programında kendisine 'Trump'ı ilk gördüğünde edindiğin izlenimler neler?' sorusu sorulunca, 'böyle bir saçı vardı (eliyle başını işaret ederek) ve küçük ağızı sürekli oynuyordu. İşte ilk izlenimim bu. ' ifadelerini kullandı. Programın sunucusu kahkahalara boğularak 'iyi bir izlenim' diye yanıt verdi.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Sosyal medyada yapılan yorumlar ise Dalay Lama'nın ifadesi kadar güldürdü. Birisi "'Trump şimdi kesin Dalay Lama'nın +18 videoları var' diyecektir" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Donald Trump Dalay Lama Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title