Haberler

Trump, 2016 seçimlerinde kazandığı 3 eyalette bayrağı Biden'a kaptırdı

Güncelleme:

ABD'de seçimlere 100 gün kala yapılan anketlerde, Başkan Trump'ın 2016 seçimlerinde kazandığı Arizona, Florida ve Michigan'da, rakibi Joe Biden'ın önde olduğu görüldü.

ABD'de 3 Kasım'da gerçekleştirilecek seçim öncesi yapılan anketlerde, mevcut Başkan Trump'ın 2016 seçimlerinde kazandığı Arizona, Florida ve Michigan eyaletlerinde, rakibi Joe Biden'ın gerisine düştü.

ANKETLER, BIDEN'I FAVORİ GÖSTERİYOR

CNN tarafından SSRS şirketine yaptırılan anketlerde; Florida eyaletinde Joe Biden yüzde 51 Başkan Trump yüzde 46, Arizona eyaletinde Biden yüzde 49 Başkan Trump yüzde 45 ve Michigan'da Biden yüzde 52 Başkan Trump ise yüzde 40 oy oranına sahip olduğu ifade edildi.

ABD'DE SEÇİMLER NE ZAMAN YAPILACAK?

ABD'de seçmenler 3 Kasım 2020, Salı günü yapılacak. Aynı gün, 435 sandalyeli Temsilciler Meclisi'nin tamamı için de oy kullanılacak. Ayrıca, Senato'nun 100 sandalyesinin 33'ü içinde seçmen oy kullanmış olacak. Birçok eyalette valilik ve eyalet meclisi seçimleri de yapılacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Donald Trump Joe Biden Michigan Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500

Yorumlar (12)

cimbomlu:

ABD, nin basina kim gecerse gecsin seytan hep seytandir.

44
7
yanıtYanıtla
Bilgin:

Biden bence Trumpten daha tehlikeli..

17
4
yanıtYanıtla
Cimbom:

Haklısınız Bilgin Hanım bunu anlamayanlar var halâ.Biden kazanmasın diye dua etmekten başka çare yok.Trumpun her zaman yanımızda olduğunu gördük.Obama yi hatırlayın İslam alemini duman etti.

yanıt4
yanıt2
ADANALI:

BAŞA KİM GELİRSE GELSİN GELENLER KUKLADIR ABD DERİN DEVLET NE DERSE O OLUR.

12
2
yanıtYanıtla
Konyalı Ahmet:

İkisi de birbirinden berbat ama trump bidona göre bir nebze laftan anlar. Bidon küreselci sermaye baronlarının kuklası. Bidon gelirse dünyanın yarısını unutun.

6
0
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Abd,nun bir devlet politakasi vardir kim gelirse gelsin değismez, ancak Cuhmuriyetci yerine sosyal demokratlarin gelmesi dünya barisi icin biraz daha pozitiftir..

3
3
yanıtYanıtla
Krall:

Trompet gidecek bidon gelecek

2
2
yanıtYanıtla
Cimbom:

Biden kazanırsa seyret gümbürtüyü Trump hep Türkiye nin yanında yer aldı Demokratlar kazanırsa bak çarşı nasıl karışacak.

3
0
yanıtYanıtla
ali aşık:

Al birini vur ötekine ikiside Türk düşmanı

1
2
yanıtYanıtla
diyarbakir:

çok doğru

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title