Haberler
BBC

Scarlett Johansson, komedyen Colin Jost ile evlendi

Güncelleme:

Amerikalı ünlü oyuncu Scarlett Johansson, geçtiğimiz hafta sonu nişanlısı komedyen Colin Jost ile sadece aile fertleri ve yakın arkadaşlarının katıldığı bir törenle evlendi.

Çiftin evlilik haberini veren de ABD merkezli yardım kuruluşu Meals on Wheels oldu. Yaşlılara yönelik yardımlarıyla bilinen Meals on Wheels'in Instagram hesabından yapılan açıklamada "Johannson ve Jost'un düğün dilekleri, bu zor dönemde zor durumdaki savunmasız yaşlılar için bir fark yaratılmasına yardımcı olmak" denildi.

NEW YORK'TA EVLENDİLER

Johannson ve Jost'un pandemi süresince faaliyetlerini desteklediğini duyuran kuruluş bu mesajı sonrası yardım kuruluşuna bağış yapılması çağrısında bulundu. Eğlence dünyasında verdiği haberlerle bilinen internet sitesi TMZ ise çiftin New York'taki Palisades kasabasında evlendiklerini bildirdi.

Scarlett Johansson komedyen Colin Jost ile evlendi

1 YIL ÖNCE NİŞANLANDILAR

Dünyanın en çok kazanan kadın oyuncuları arasındaki Scarlett Johansson'ın eşi Colin Jost, ABD'nin en ünlü talk-show programlarından Saturday Night Live'ın senaristliğini yapıyor.

Scarlett Johansson'un 2017'de programa konuk olmasının ardından birlikte olmaya başlayan çift geçen yıl Mayıs ayında nişanlanmıştı.

BBC

Amerika Birleşik Devletleri Scarlett Johansson Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500

Yorumlar (5)

İyi:

Artık iyice kartlaşmıştı iyi oldu.

4
1
yanıtYanıtla
KÖTÜMÜ:

İYİ sen burada bekle ben şimdi geliyorum, bakayım kart mı değil mi öğrenir sana haber veririm evladım salako

yanıt0
yanıt0
CELTİC FC:

Scarletti de kaybettik geçmiş olsun

4
0
yanıtYanıtla
E:

Zevksiz

3
1
yanıtYanıtla
ECE:

Takipçisiydim mutlu olsunlar

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title