Haberler

Sarah Palin'in Dünürüne Uyuşturucudan Tutuklama

Alaska Valisi Sarah Palin'in Hamile Kızı Bristol Palin'in Sevgilisinin Annesi, Evine Yapılan Uyuşturucu Baskınında Tutuklandı.

Alaska Valisi Sarah Palin’in hamile kızı Bristol Palin’in sevgilisinin annesi, evine yapılan uyuşturucu baskınında tutuklandı.

42 yaşındaki Sherry Johnston, uyuşturucu ile ilgili altı suçtan yargılanacak. Savcılık emriyle Johnston’un evinde arama yapan Alaska polisi, bulduğu uyuşturucunun cinsini açıklamadı. Ancak daha sonra polis sözcülüğünden yapılan açıklamada, bulunan uyuşturucunun, güçlü bir ağrı kesici olan OxyContin ile bağlantılı olduğu duyuruldu. Sherry Johnston, 5 bin dolar kefaletle serbest bırakıldı. Sherry Johnston, Bristol Palin’in yakında dünyaya getireceği bebeğin babası Levi Johnston’un annesi. Tüm bu olayların odağındaki Sarah Palin ise valilik çalışanları arasındaki "ırkçı şaka" epostalarının neden olduğu skandalla meşgul.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title