Haberler

Fotoğraf karesi Kiev'den! Putin'e ikizi kadar benzeyen Ukraynalı askeri görenler dönüp bir daha bakıyor

Güncelleme:

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta 10. güne girilirken sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf karesi kısa sürede gündem. kısa sürede çok sayıda paylaşım alan fotoğraf karesinde Ukraynalı askerin Rusya lideri Putin'e benzerliği dikkat çekti.

Rusya'nın Ukrayna işgali 10'uncu gününde devam ederken, başkent Kiev başta olmak üzere diğer kentlerde Ukraynalıların direnişi sürüyor. Ukrayna- Rusya savaşı yabancı gazeteciler dışında, Türk meslektaşlarımız tarafından da sıcak bölgede takip ediliyor.

PUTİN'E İKİZİ KADAR BENZEYEN UKRAYNALI ASKER

Kiev'de bulunan Show Haber Editörü Cem Tekel, sosyal medya hesabından gelişmeleri anbean Türk takipçileriyle paylaşıyor. Tekel'in yayınladığı bir fotoğraf karesi ise, oldukça dikkat çekici. Ukrayna askerlerinin Kiev'i sokak çatışmalarına hazırladığı bir anı Twitter'a yükleyen Tekel'in o fotoğrafında, Ukraynalı askerin Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e benzerliği olay oldu.

Rusya lideri Putin'e ikiz kadar benzeyen Ukraynalı askerin fotoğrafı gündem oldu

"SÖYLE BANA PUTİN, İÇERDE MİSİN?"

Kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni alan fotoğraf karesinin altına "Söyle bana Putin, içerde misin?", "Putin'in ne işi var Ukrayna'da?" şeklinde yorumlar yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Ukrayna Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

Altay Bozkurt:

montaj besbelli : ))

35
10
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

Montaj değil canım, belki sen montajsındır

yanıt11
yanıt14
berk Vural:

Putin gider ayak savaşı kaybedersek o safa geçim diye tedbir almıştır :)))

18
6
yanıtYanıtla
VAHAP:

MONTAJ

8
3
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

EVET ZEYNEP AYNEN CANIM : )

0
1
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Valla bundan birkaç gün önce Ukraynalılara savaş taktiği verip Putin maskesi taksınlar demiştim; işe yarıyor galiba. Ha ha hi hoooo...

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title