Haberler

Rus devlet televizyonunda nükleer füze tartışması! Saldırı düzenlenebilecek başkentleri haritada gösterdiler

Güncelleme:

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş 66 gündür devam ederken, Rus devlet televizyonu Rossiya 1'de yayınlanan canlı yayındaki tartışma gündeme bomba gibi düştü. Rus uzmanlar ve Moskova yanlısı analistler, Avrupa'da nükleer füze gönderilebilecek şehirleri harita üzerinde gösterirken; füzelerin Berlin'e 106 saniyede, Paris'e 200 saniyede ve Londra'ya 202 saniyede ulaşabileceği belirtildi. İşte haritada hedef olarak gösterilen o başkentler.

24 Şubat'tan beri Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ederken sık sık gündeme gelen nükleer silah tartışması yeniden alevlendi.

NÜKLEER FÜZE GÖNDERİLEBİLECEK ŞEHİRLERİ GÖSTERDİLER

Önceki gün Rus devlet televizyonu Rossiya 1'de yayınlanan canlı tartışma programına katılan uzmanlar ve Moskova yanlısı analistler, Rusya'nın Avrupa'da nükleer füze gönderebileceği şehirleri harita ile gösterdi.

BİRKAÇ SANİYE İÇİNDE AVRUPA BAŞKENTLERİNE ULAŞABİLİR

"60 Dakika" isimli televizyon programında Rusya'dan fırlatılacak nükleer füzelerin birkaç saniye içinde Avrupa'nın başkentlerine ulaşabileceği dile getirildi. Programda konuşan sağcı siyasetçi Aleksey Zhuravlyov, "Bir Sarmat füzesi gönderirsek Britanya Adaları diye bir şey kalmaz" dedi.

Rus devlet televizyonunda nükleer füze tartışması! Saldırı düzenlenebilecek başkentleri haritada gösterdilerHaritada Rusya'dan gönderilecek füzelerin Avrupa'da vurabileceği hedefler yer alıyor. Füzelerin İngiltere'yi 202 saniyede vurabileceği belirtiliyor.

"EĞER SAVAŞ BU NOKTAYA GELİRSE KİMSE SAĞ KALAMAZ"

Programa konuk olan bir diğer siyasetçi ise Avrupa'nın da nükleer silah ile karşılık verebileceğini söylerken, "Eğer savaş bu noktaya gelirse kimse sağ kalamaz" dedi. Bu açıklamanın üzerine Zhuravlyov, "Her şeye sıfırdan başlarız. Onlar bizi devlet terörü yapmakla suçluyor" dedi.

BERLİN'E 106 SANİYEDE ULAŞIYOR

Televizyonda yayınlanan haritada Rusya'nın Kaliningrad bölgesinden gönderilmesi durumunda füzelerin Berlin'e 106 saniyede, Paris'e 200 saniyede ve Londra'ya 202 saniyede ulaşabileceği belirtildi. Bir süre önce Putin, ülkesinde geliştirilen hipersonik füzelerin bütün modern savunma sistemlerini alt edebileceğini söylemiş ve sonbahara doğru Birleşik Krallık'ı vurabileceklerini dile getirmişti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Ukrayna Moskova Rusya Kiev Haberler

500

Yorumlar (19)

Hek Tor:

Rus halkı çok mu seviyor ve istiyor savaşı? Yooo, ama yine de seçiyorlar bu iblisi. İşte tek adamlığın sonuçları. Herkes Atatürk olamaz ki, yurtta sulh dünyada sulh diyebilsin. Amaan neyse canım, Ruslardan bize ne zaten, biz itibarımıza bakıp Sisi ile de öpüşelim.

52
64
yanıtYanıtla
Kenan Erol:

hahahah gülesim yoktu asıl tek adam kimmiş belli bir deyazdığın o kişinin sözleri yabancı piyonların sözleri onlar ne diyorsa o şahıs da onları diyor 1 dünya savaşını ne yazıkki

yanıt6
yanıt5
Narter Nart:

Dürüst bir şekilde söylemek gerekirse...Batının atom bombaları olmasaydı. Dünya rusların esiri ve ırgatlığı olurdu. ruslar ise ruh hastası alkolik faşistlerdir. Varın dünyanın sonunu siz düşünün.

47
13
yanıtYanıtla
Kemal:

Kaç tane rus tanıyosun da, ağzını açıyosun, dürust efendi?

yanıt1
yanıt3
Tuncay Çolakoglu:

BUNUN KONUŞULUR OLMASI GÜZEL .TÜRKİYE YEDE ATARLAR AKP LERDEN BÖYLECE KURTULMUŞ OLURUZ.

13
41
yanıtYanıtla
Zeynep Ozcan:

Rsular hakli

10
34
yanıtYanıtla
İpek Şentürk:

medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar.

30
9
yanıtYanıtla
ERKAN :

hah geldi bi gerici kafa nerden medeniyete saldırabilirim diye yer aramış

yanıt10
yanıt28
rap düelloları:

Beğenilere bakılırsa burda senden başka gerici kafa bulunmuyor Erkan...

yanıt8
yanıt3
Özgür:

Bir ruh hastasının dünyayı getirdiği durum

22
13
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title