Haberler

Palin 'Büyükanne' Oldu

Cumhuriyetçi Parti'nin ABD Başkan Yardımcısı Adayı Olarak Seçim Kampanyası Döneminde Adınan Çok Söz Ettiren Alaska Valisi Sarah Palin "Büyükanne" Oldu.

Cumhuriyetçi Parti’nin ABD Başkan Yardımcısı Adayı olarak seçim kampanyası döneminde adınan çok söz ettiren Alaska Valisi Sarah Palin "büyükanne" oldu.

Muhafazakar Palin’in evli olmayan genç kızı Bristol, Alaska’nın Palmer kentinde Tripp Easton Mitchell Johnston adından 3.3 kilo ağırlığında bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Palin’in teyzesi Colleen Jones, "Bebek de annesi de iyi. Herkes oldukça heyecanlı" diye konuştu.

Valilik makamından ise herhangi bir açıklama yapılmadı. Sarah Palin, seçim döneminde, 18 yaşındaki kızı Bristol’ün, Levi Johnston’dan hamile olduğunu söylemişti. Hıristiyan-muhafazakar değerleri şiddetle savunan Palin’in bu açıklaması hem tepkilere hem de desteğe yol açmış, Bristol’ün hamileliği kampanya tartışmalarının parçası olmuştu. Bristol-Levi çifti 2009’da evlenmeyi planlıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title