Haberler

Pakistan'da Imran Khan'ın başbakanlıktan alınması sonrası vatandaşlar sokaklara döküldü

Güncelleme:

Pakistan'da hükümetten güven oyu alamayan Imran Khan'ın başbakanlık görevinden alınmasını protesto eden binlerce vatandaş, sokaklara çıkarak muhalefet liderlerine karşı sloganlar attı. Eski Başbakan Khan, görevden ayrıldıktan bir gün sonra halka çağrıda bulunarak "Özgürlük mücadelesi bugün yabancı bir rejim değişikliği komplosuna karşı yeniden başlıyor" demişti.

Pakistan'da Ulusal Meclis'te Başbakan Imran Khan ve hükümeti için dün güven oylaması yapılmış, hükümetinin güven oyu alamaması üzerine Khan başbakanlık görevinden alınmıştı.

BİNLERCE KİŞİ PROTESTOLARA KATILDI

Khan'ın görevden alınmasının ardından Pakistan Tehreek-e-Insaf Partisi'nin destekçileri, Karaçi ve Lahor kentlerinde kararı protesto etti. Binlerce kişinin katıldığı protestolarda eylemciler, muhalefet liderlerine karşı sloganlar atarak, ABD'nin müttefiklerinin 'hain' olduğunu dile getirdi.

Pakistan'da görevden alınan Khan'ın destekçileri sokaklara döküldü

GÖREVDEN AYRILDIKTAN SONRA ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU

Görevden ayrıldıktan bir gün sonra, eski Başbakan Khan, takipçilerine Pakistan'ın özgürlük mücadelesinin bugün yabancı bir rejim değişikliği komplosuna karşı yeniden başladığını söyleyerek, "Pakistan 1947'de bağımsız bir devlet oldu ama özgürlük mücadelesi bugün yabancı bir rejim değişikliği komplosuna karşı yeniden başlıyor" ifadelerini kullandı.

Pakistan'da görevden alınan Khan'ın destekçileri sokaklara döküldü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Pakistan Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (3)

Barbaros:

Yarın iktidar bunlara da gelin Türkiye size bakar derse şaşırmam sonra Avrupa’dan para alır bunlar bize kalır.

0
22
yanıtYanıtla
serdar ucman:

Ne kadar gereksiz ve ucuz yorum yapmışsın

yanıt12
yanıt2
BARIŞ HAKTAN:

bu bir proje Türkiye'de geçmiş ten beri sürekli alevi-sunni türk-Kürt sağ-sol yani hep iç savaş çıkarmak istiyorlar bu ülke 40 yıldır PKK ile uğraştı şimdi de daha tehlikeli olan esadci işitçileri dolduruyorlar ülkeye

yanıt2
yanıt3
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title