Haberler

Özbekistan'da çöl beyaza büründü, kara gömülen develer neye uğradığını şaşırdı

Güncelleme:

Özbekistan'da Sibirya'dan inen kuvvetli soğuk sebebiyle çöle kar yağdı. Her yerin beyaza büründüğü çölde çekilen bir görüntü ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Görüntüde kar yağışı nedeniyle develerin yaşadığı şaşkınlık gözler önüne serildi.

Değişen iklim şartları doğayı birlikte paylaştığımız diğer canlıları da olumsuz etkiliyor. Bunun son örneğini Özbekistan'da gördük.

KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLDU

Ülkenin çöl bölgesinde, Sibirya'dan inen kuvvetli soğuk ve kar yağışı etkili oldu. Kısa sürede çöl beyaz örtüyle kaplanırken, video ile kayıt altına alınan görüntüler ise sosyal medyada yankı uyandırdı.

DEVELER DE ŞAŞIRDI

Bölgeden servis edilen görüntülerde, kar yağışı nedeniyle karlara saplanan develerin yaşadığı şaşkınlık gözler önüne serildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Özbekistan Çöl Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

mahalle sakini:

Küresel ısınma orayı da vurdu demek.

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title