Haberler

Oscarlı Yönetmen, Küçük Geldiği İçin Yatını Satıyor

Güncelleme:

Dünyaca ünlü yönetmen Steven Spielberg 860 milyon lira değerinde olan 80 metre uzunluğundaki yatını 'çok küçük' olduğu gerekçesiyle satışa çıkardı.

Dünyaca ünlü Oscarlı yönetmen Steven Spielberg, 120 milyon sterlin (yaklaşık 860 milyon TL) değerinde ve 80 metre uzunluğundaki süper lüks yatı Seven Seas'i "çok küçük" olduğu gerekçesi ile satışa çıkardı.

91 METRELİK SİPARİŞ VERDİ

ABD'li yönetmenin 91 metre uzunluğunda yeni bir yat için sipariş verdiği ve bu yeni yatın yaklaşık 160 milyon sterlin'e (690 milyon TL) mal olacağı açıklandı. Nuvolari Lenard tarafından tasarlanan ve Hollandalı Oceanco şirketi tarafından üretilen Seven Seas isimli yat; dev bir havuz, sinema salonu, 12 konuğun ağırlanabildiği yedi lüks daire, bir helikopter alanı, spor salonu ve spa içeriyor.

YATIYLA DÜNYA TURUNA ÇIKMIŞTI

Şu anda yatını haftada 1.2 milyon dolara kiralayan Spielberg, 2013 yılında karısı ve yedi çocuğu ile birlikte bu yatla uzun bir dünya turuna çıkmış ve Şanghay'dan Hawaii'ye dek ünlü filmlerini çektiği mekanları ziyaret etmişti. Spielberg'in bu geziden büyük keyif aldığı ve bu nedenle arkadaşları ve ailesi ile benzer gezilere çıkabilmek için yeni bir yat yaptırma kararı aldığı iddia edildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Steven Spielberg Seas Magazin Dünya Haberler

500

Yorumlar (14)

Defne:

HAYAT ZENGINLERE GUZEL!!

7
0
yanıtYanıtla
xxx:

120 milyon sterlin (yaklaşık 860 milyon TL) diyorsunuz bir de 160 milyon sterlin''e (690 milyon TL) diyorsunuz, sizce mantıklı mı ?

6
0
yanıtYanıtla
ceren:

aynen benimde dikkatimi çekti. . . . haberi yayınlayanlar matematik 2 heralde

yanıt3
yanıt0
Larry:

Adam dunyanin en iyi yonetmenlerinden biri, filmleri Oscar odulu almis!! Tabiki zengin olacak, bunda sasiracak bir sey yok!!

4
1
yanıtYanıtla
Larry:

Nedense basarili olabilmis,bir yerlere gelebilmis insanlara laf atmak, obur dunyayla korkutmak sart olmus!!!

4
1
yanıtYanıtla
FAKİR:

stefan, bu yata 40bin tl verem

3
2
yanıtYanıtla
Larry:

Her zengin insana satasmak,laf atmak zorunda degilsiniz!! Bazi insanlarin basarilarini kabul etmek gerekiyor!!

4
1
yanıtYanıtla
Larry:

Ben bir kere turkiyede oldum, turkler zengin birini gorunce uzayliymis gibi davraniyorlar!!

5
0
yanıtYanıtla
hollanda:

120 milyon sterlin 860 milyon TL yaparsa 160 milyon sterlin nasil 690 milyon TL yapiyor anlamadim sterlin dustu heralde birakin mileti boyle yalan yanlislarla uyutmayi matematigini duzelt?

5
0
yanıtYanıtla
osmanlı tokadı:

7 çocuk mu? O kadar işin içinde

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title