Haberler

Oscar'da yağmur azizliği! Kırmızı halının üzerindeki tenteye su birikince sopalarla müdahale ettiler

Güncelleme:

Bu yıl 92'nci kez düzenlenen Oscar Ödülleri Los Angeles'daki Dolby Theater'da yapıldı. Ünlü isimlerin akın ettiği gecede bardaktan boşanırcasına yağmur yağınca yürüyen konukların zorluk yaşamaması için kırmızı halının üzeri şeffaf bir tente ile kapatıldı. Tentenin üzerine su birikince de görevliler sopalarla sürekli temizlik yaptı.

Bu yıl 92'nci kez düzenlenen Akademi Ödülleri (Oscar) Los Angeles'daki Dolby Theater'da yapıldı. Törenin ilk anlarında bardaktan boşanırcasına yağan yağmur çalışanlara ve konuklara zor anlar yaşattı.

FIRÇA VE SOPALARLA TEMİZLENDİ

Yağmur yüzünden konukların herhangi bir talihsizlik yaşamaması için kırmızı halının üzeri şeffaf bir tente ile kapatıldı. Ancak tentenin üzerinde yağmur suları birikti. Bunun üzerine görevliler, ellerinde fırça ve kadife kaplı sopalarla tenteyi temizlemeye çalıştı. Görkemli gecede yaşanan talihsizlik çalışanlara ve konuklara zor anlar yaşattı.

Oscar'da yağmur azizliği! Kırmızı halının üzerindeki tenteye su birikince sopalarla müdahale ettiler

MESAJ İÇEREN CEKETİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Oscar Ödül Töreni'ne katılan dünyaca ünlü güzel oyuncu Natalie Portman, gecede adaylık alamayan kadın yönetmenlere atıfta bulunmak için kadınların isimlerinin yer aldığı bir ceket giydi.

Oscar'da yağmur azizliği! Kırmızı halının üzerindeki tenteye su birikince sopalarla müdahale ettiler

EN İYİ OYUNCULAR BELLİ OLDU

Törende En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü Joker'deki başarısıyla Joaquin Phoenix aldı. En İyi Kadın Oyuncu Ödülü ise Judy filmi ile Renée Zellweger'e gitti. Dünyaca ünlü yakışıklı oyuncu Brad Pitt, Once Upon a Time in Hollywood filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Ödülü'nü kazandı. En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü'nü ise Netflix'te yayınlanan Marriage Story filmindeki rolüyle adından söz ettiren Laura Dern aldı.

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (9)

gerçekleri konuşan ülkücü:

ekonomi bakanımız sayın albayrağada en güzel gülümseyen oscarı verilmeli, gülüşü gerçekten insanın içini ısıtıyor. 600lira doğalgaz parası geldi, ama olsun.

5
0
yanıtYanıtla
vallabilla:

koptum lan. . . .

yanıt0
yanıt0
ercan:

suyun altında boğulsalar umrumuzda değil bize ne elin gavurundan acaba işi gücü bırakıp bunları merak eden bir vatandaş gösterin

2
0
yanıtYanıtla
aslısu:

insanlarımız açlıktan intihar ediyor bunlarda neyin kafasını yaşıyor. 2 çocuğuna yemek götüremeyen bir babanın dramı. . googleye evime ekmek bile götüremiyorum adlı hikayeyi okuyalım ve o babaya destek verelim lütfen

2
0
yanıtYanıtla
kamboçyalı:

bizim reyize de bi oscar verseler keşke ama adam mütevazı adam almaz onların oscarını. :D

1
0
yanıtYanıtla
ATİH ERİM:

HERŞEYİN SAHİBİNE BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN

1
0
yanıtYanıtla
Evet:

Bu adam desemmi bilmiyorum ama bu canlı neyse artık kafayı tam sıyırmış

1
0
yanıtYanıtla
mastique:

Bunu biz yillardir yapiyoruz ki mantiklisi ve en kolay cözümü de budur. Ne yani sanki adamlar atomu mu parcaladilar da haber degeri tasiyor anlamadim. Kirmizi halida kimlerin yellendigini de yazin bari

0
0
yanıtYanıtla
organizasyona bakın:

onca para harcanıyor, dünyanın gözü orada, sonuç geçici çözümler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title