Haberler

Ölüp geri dirilen hemşirenin sözleri dünyada yeri yerinden oynattı: İnsanlığa bir mesaj getirdim

Güncelleme:

Amerika Birleşik Devletleri'nde ölüp geri dirildiğini iddia eden bir hemşirenin sözleri adeta yeri yerinden oynattı. Penny Wittbrodt adlı hemşire, "Ruhum bedenden ayrıldı ve öldüğümde tanrının sesini duydum. Ona, dünyada çektiğim acılar için sitem ettim. O ise bana dünyada çektiğim acıların, öldüğümde mükafatlandırılacağını söyledi" ifadelerini kullandı.

ABD'nin Kentucky eyaletinde yaşayan 52 yaşındaki hemşire Penny Wittbrodt, rahatsızlanmasının ardından solunum yetersizliği nedeniyle hastaneye kaldırıldı ve solunum makinesine bağlandı. İddialara göre bu sırada talihsiz kadının yaşam fonksiyonları sona erdi ancak daha sonra yeniden hayata döndü.

O SIRA YAŞADIKLARINI ANLATTI

Penny Wittbrodt, öldüğü iddia edilen zaman diliminde yaşadıklarını ilk kez anlattı. Penny, ruhunun bedenden ayrılması sonrasında parlak bir ışık gördüğünü ve ilk olarak büyükannesiyle karşılaştığını dile getirdi. Penny büyükannesinin kendisine "Sakin kalmalısın" dediğini öne sürdü.

Ölüp geri dirilen hemşirenin sözleri dünyada yeri yerinden oynattı: İnsanlığa bir mesaj getirdim

"ACILARINIZ BURADA MÜKAFALANDIRILACAK DEDİ"

Hemşire Penny daha sonra dünyada yaşadığı acılar nedeniyle tanrıya sitemde bulunduğunu ve hiç beklemediği bir durum yaşadığını ifade etti. Penny ayrıca gökyüzünden gelen bir sesle de konuştuğunu öne sürdü. Penny, "Ruhum bedenden ayrıldı ve öldüğümde tanrının sesini duydum. Ona, dünyada çektiğim acılar için sitem ettim. O ise bana dünyada çektiğim acıların, öldüğümde mükafatlandırılacağını söyledi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

500

Yorumlar (20)

Semih Yildiz:

Bu ülke şu doktorları bi doyuramadı. Ülke gelirinin %99,9 unu aralarında paylaşsalarda onlarda kurtulsa bizde kurtulsak.

43
47
yanıtYanıtla
virtueslife:

Beyin,anlık kalp durupda solunumdan kesilirse yaşadıklarını saçma sapan birleştirip bundan hikaye çıkarıyor.Bazende bu tahmini tutuyor.Ölüm durumunda da aynı.İnandığın şeyi sana yaşatıyor.Yani mucizesi yok.

43
18
yanıtYanıtla
rizeli:

hadi yaa sitem ettin oda sana teselli verdi başka ne demiş

51
9
yanıtYanıtla
HATİCE TANYILDIZ:

şu an kuran okusa biri müslüman olur..

19
16
yanıtYanıtla
ömer ihsan muşlu :

Allahımızı görebilecekmiyiz O izin verirse ancak ölüpte bir müddet sonra dirilenler acaba gerçek ölümü yaşadılarmı.Tekrar dirilme kainat yıkılıp tekrar kurulduktan sonra olacak.Şimdi bu dünyada yalakacılık yapıp kul hakkı yiyenler tabiki onlar hariç olacak.

28
4
yanıtYanıtla
Burcin Doğan:

Yanlış anamış olmalı; Kâfirlerin yeri CEHENNEM.

5
21
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

beyin ölümü gerçekleşip tekrar hayata dönen insanlar dünyanın neresinde olursa olsun sözleşmişçesine hep aynı şeyleri yaşadıklarını anlatıyorlar. ülkemizde bir iş kadını var soyadı oflaz, o da aynını anlatıyor. ibret almak isteyene yeter de artar

15
9
yanıtYanıtla
hakan gardas :

Eger bir ruh oraya gidip geri dönebilseydi, Allah'tan baska ilhahin olmadigi ve Hz.Muhammed onun elcisi oldugunu kanitlardi.

10
5
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Atma Recep...

12
3
yanıtYanıtla
bülent iyigün:

ALLAH,a yemin ederimki benimde başıma benzer farklı bir olay geldi bir araba beni altına aldı sürükleyerek beni altında götürüyor ben ise göğe doğru yükseliyorum müslümanmıyım islamı yaşadımmı diye bir şerit gördüm......

2
11
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title