Haberler

Obama, Beyaz Saray'da ABD Başkanı'nın forsunu fena bozdu! Olanları gören Biden, uzaktan bakakaldı

Eski ABD Başkanı Barack Obama, 20 Ocak 2017'de görevinden ayrılmasından bu yana ilk kez Beyaz Saray'a gelerek "Obamacare" olarak bilinen sağlık reformu konusunda konuştu. Obama'nın konuşmasında Biden'a "Sayın Başkan Yardımcısı Biden" diye hitap etmesi katılımcıları kahkahaya boğdu. Ayrıca programda herkes Obama'nın etrafına toplanınca, Biden'ın ne yapacağını şaşırarak etrafına bakınması dikkatlerden kaçmadı.

Eski ABD Başkanı Barack Obama, Beyaz Saray'da 5 yıl aranın ardından "Obamacare" olarak bilinen ve düşük gelirli kişilere sağlık sigortası imkanı sunan sağlık sigortası reformunun imzalanmasının yıl dönümü vesilesiyle Beyaz Saray'a geldi.

ABD Başkanı Joe Biden'ın konuğu olan ve birlikte öğle yemeği yiyen Obama, konuşmasında Biden'ın Obamacare'in bundan sonraki adımlarını takip edeceğini belirtti.

OBAMA'NIN ESPRİSİ KAHKAHAYA BOĞDU

Öte yandan Obama'nın konuşması esnasında yaptığı espriler ve 2009-2017 yıllarında kendisinin başkan yardımcısı olan Biden'a takılması da salondakileri güldürdü. Obama'nın konuşmasının başında Biden'a "Sayın Başkan Yardımcısı Biden" diye hitap etmesi katılımcıları kahkahaya boğarken, Obama da "Tabii ki bu şakaydı." diyerek sözlerine açıklık getirdi. Biden ise konuşmasında Obama'ya "Bugün yemek yedik, oturma düzeni konusunda kafamız karıştı." esprisiyle karşılık verdi.

Obama, Beyaz Saray'da ABD Başkanı'nın forsunu fena bozdu! Olanları gören Biden, uzaktan bakakaldı

BİDEN NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI

Ayrıca uzun süre sonra Beyaz Saray'a giden Obama, büyük ilgi görürken Biden'ın uzaktan ellerini açıp önce Obama'ya baktı. Daha sonra ise etrafına bakan Biden'ın ne yapacağını şaşırması dikkatlerden kaçmadı.

Obama, Beyaz Saray'da ABD Başkanı'nın forsunu fena bozdu! Olanları gören Biden, uzaktan bakakaldı

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Joe Biden Haberler

500

Yorumlar (7)

metin:

65 den sonra siyaset yasaklanmalı

42
0
yanıtYanıtla
Doğan TEMEL:

65 çok be! 50 iyidir

yanıt3
yanıt0
Trgtyldz:

Allah aşkına çok yaşlı insanları seçiyorlar. 60 yaş üstü hiç bir kurumda seçilmemesi gerekiyor. Yaş sınırı olması gerekiyor. Emekli yaş sınırı gibi.

30
2
yanıtYanıtla
Hakan:

Ben bir memur olarak 65 yaşında zorunlu emekli ettiriliyorsam, neden siyasetçilerde böyle bir kural yok ?

25
2
yanıtYanıtla
adaletli yorum:

85 den sonra ne yapacagını bilemeyem biden yas sınırı gelmesi lazım

22
1
yanıtYanıtla
Selin kibar:

biden 79 yaşında zaten ömrü ifla etmez 1-2 sene sonra mortingen şitraze :-)))

11
1
yanıtYanıtla
hanefi hanefi:

Adamlar hangi yaşlarda devlet yönetiyor vay be

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title