Haberler

    Nobel Ödüllü Müzisyen Bob Dylan Resim Sergisi Açtı

    Bob Dylan'in sanatsal zekası yalnız müzikle sınırlı değil. Nobel Edebiyat Ödülü'nü kazanarak, ödülü hak edip etmediği konusunda tüm dünyayı ikiye bölen müzisyen yeni sergisiyle Londralı sanatseverlere sulu boya ve akrilik tablolarıyla merhaba dedi.

    Bob Dylan'in sanatsal zekası yalnız müzikle sınırlı değil. Nobel Edebiyat Ödülü'nü kazanarak, ödülü hak edip etmediği konusunda tüm dünyayı ikiye bölen müzisyen yeni sergisiyle Londralı sanatseverlere sulu boya ve akrilik tablolarıyla merhaba dedi.

    'The Beaten Path' isimli sergi sanatçının Amerika Birleşik Devletleri'nde yıllardır devam eden ve sonu gelmeyen turnesinden izler taşıyor.

    Halcyon Galeri küratörü Paul Green şu açıklamalarda bulundu:

    "Dylan, Amerika'nın küçük bir kasabasında dünyaya geldi. New York'a ulaştı ve yıllardır yüzlerce konser veriyor. Bu sayede tüm Amerika'yı adım adım dolaştı en küçük kasabalarda bile konserler verdi. Bu sergi de adı gibi onun yolunu sürüyor ve onun Amerika'ya olan sevgisini anlatıyor. Bu resimler onun Amerikan rüyasını yansıtıyor. 1950'lere 60'lara dayanıyor. Bu bir nevi Jack Kerouac'ın 'Yolda' romanı gibi… Bu yol bence tüm Amerikalılar için büyük önem taşıyor."

    Bob Dylan'ın resim sergisi 'The Beaten Path', Londra Halcyon Gallery'de 11 Aralık 2016'ya kadar ziyarete açık olacak.

    Auteur:

    Tags:Gepost: 08 november 2016

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Bob Dylan Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı? Dabke dansı nedir, dabke dansı yasak mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title