Haberler

Nişanlı öğretmen, 14 yaşındaki öğrencisiyle arabanın içinde cinsel ilişkiye girdi

Güncelleme:

Avustralya'da nişanlı kadın öğretmen, öğrencisiyle birlikte olduğu ortaya çıkınca tutuklandı. Öğretmenin, öğrencisiyle arabanın içinde cinsel ilişkiye girmesi güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Avustralya'nın Sydney kentinde 14 yaşındaki öğrencisi ile cinsel ilişkiye giren 23 yaşındaki öğretmen Monica Young, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Nişanlı olan Monica'nın okul çıkışı öğrencisini arabasına alıp arabada ilişkiye girdiği güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. İlişkinin ortaya çıkmasından sonra polisin bilgisayar ve cep telefonunu incelendiği öğretmenin, öğrenciye cinsel içerikli mesajlar ve uygunsuz fotoğraflarını attığı ve öğrencisinden kendisine cinsel organının fotoğrafını atmasını istediği ortaya çıktı.

GÜVENLİK KAMERALARINA YAKALANDILAR

Güvenlik kamerası görüntülerinde öğretmenin arabada öğrencisinin cinsel organını elledikten sonra üzerine çıktığı görüldü. Öğretmenin avukatı mahkemede ısrarla güvenlik kamerası görüntülerinin öğretmenin öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiğine dair bir işaret göstermediğini söyledi.

Nişanlı öğretmen, 14 yaşındaki öğrencisiyle arabanın içinde cinsel ilişkiye girdiYoung ve nişanlısı

12 YIL HAPİS YATABİLİR

Ekim ayında mahkemeye tekrar çıkarılacak öğretmen suçlu bulunması halinde en az 12 yıl hapis cezası alacak.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Avustralya Haberler

500

Yorumlar (72)

Lan be:

Biz de o kadar okul okuduk ama yoktu şöyle öğretmenlerimiz :))))

6
23
yanıtYanıtla
Mesut:

Edepsizligin luzumuda yok. Adam ol biraz. Anan bacin ogretmen olsa hos karsilarmiydin? Once bunu dusun sonra yorum yap. Komiklik olsun diye cahil cahil konusma

yanıt19
yanıt1
cengiz:

kişi kendisi ne ise karşısındakini de öyle zannedermiş. yüzbinlerce öğretmen adına sözlerinden utanç duyuyorum. keşke okumasaymışsın.

yanıt4
yanıt1
HER GÜN AYNI HİKAYE:

İnsanlarda algı operasyonu yaratmayın, Türk toplumunun ahlaki değerlerine ters düşen haberleri hergün önümüze koymaktan vazgeçin.

23
4
yanıtYanıtla
TERRANEO:

Bizim haberlerimizden farkı ne ? Bizde de sağık öğretmenler yok mu ? Bizde de istismarcı şerefsiz yok mu ? Boş yapma boş tırişka seni.

yanıt0
yanıt0
....:

Sana bizde yok mu dediler. “Algı” olayından bahsediyoruz ama sen anlamazsın normal geldi tabi!

yanıt0
yanıt0
Niyet Kötü:

Bu tarz haberleri özellikle verdiğinizi görüyorum. Galiba amacınız böyle adi olayların Aziz Vatanımız Türkiyede yaşanmasına zemin hazırlamak. Yazıklar olsun.

23
1
yanıtYanıtla
.....:

sakin ol azizim puhahhah

yanıt1
yanıt0
6.FİLO:

Hemen suçlamayın. belki de arabanın amortisörlerini deniyorlardı patlak var mı diye?

22
2
yanıtYanıtla
AKILLI:

Bizim niye böyle öğretmenimiz olmadı

12
8
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title