Haberler

Milano metrosunda skandal! 52 yaşındaki bir kadınla 19 yaşındaki bir erkek cinsel ilişkiye girerken yakalandı

Güncelleme:

İtalya'da yaşanan cinsel ilişki skandalı ülkede bir numaralı gündem oldu. 52 yaşındaki Ukraynalı bir kadın ile 19 yaşındaki Mısırlı bir erkek Milano metrosunun asansöründe ilişkiye girerken yakalanırken, hem erkek hem de kadın kamuya açık bir yerde uygunsuz davranışlarda bulunmaktan tutuklandı.

İtalyan basını, Milano jandarmasının, metro asansöründe cinsel ilişki yaşarken suçüstü yakalanan 52 yaşındaki Ukraynalı bir kadın ile 19 yaşındaki Mısırlı bir erkeği gözaltına aldığını duyurdu.

JANDARMA ASANSÖRÜN KAPISINI AÇINCA...

Tgcom24'te yer alan habere göre, Loreto Meydanı ile aynı adı taşıyan istasyon platformunu birbirine bağlayan asansörün kapalı olduğunu gören metro personeli güvenlik güçlerini çağırdı. Görevli istasyon personeliyle birlikte asansörün kapılarını açan jandarmalar, umuma açık alanda cinsel ilişki yaşayan çift ile karşılaştı.

İLK VUKUATLARI DEĞİL

Hem erkek hem de kadın, kamuya açık bir yerde uygunsuz davranışlarda bulunmaktan tutuklandı. Her ikisinin de daha önce çeşitli suçlardan poliste kaydı olduğu belirlenen çiftin, Milano jandarması tarafından da tanındığı ortaya çıktı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

İtalya Milano Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (6)

Fakır:

52 ye 19 nasıl bir saçmalık nasıl mideler

33
44
yanıtYanıtla
berk Vural:

Sen ne anlarsın aşktan :))))

yanıt47
yanıt57
Ayaz Karahanlı:

bazı 50 ler senden güzel :)

yanıt3
yanıt6
mehmet arif inci:

erkek 52 olsa olurdu değil mi ?

yanıt7
yanıt7
Karaoğlan:

Sen adın gibi duygu FAKIR'ısın :)))

10
20
yanıtYanıtla
Web Sınıfı:

Demek ki yokluk böyle bir şey:)

16
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title