Haberler

Miçotakis'ten Erdoğan'ın BM konuşmasına saatler kala skandal çıkış: Türkiye'yi ısırmak istemiyoruz

Güncelleme:

Son dönemde Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerilim hiç olmadığı kadar yükselirken, Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis'ten yine provokatif açıklamalar geldi. Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi BM Genel Kurulu'nda konuşma yapmaya hazırlanan Miçotakis, "Ankara'nın aşırı saldırgan tutumu iç siyasetle ilgili fakat Yunanistan bu yemi yutmayacaktır. Biz ısırmayı tercih etmiyoruz. Sınırlarımız konusunda çok net olacağız" dedi.

Bugün New York'ta Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda konuşma yapmaya hazırlanan Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis açıklamalarda bulundu. Sfera isimli radyonun yayınına katılan Miçotakis, "Ankara'nın aşırı saldırgan tutumu iç siyasetle ilgili fakat Yunanistan bu yemi yutmayacaktır" dedi.

"SINIRLARIMIZ KONUSUNDA ÇOK NET OLACAĞIZ"

Miçotakis, "Biz ısırmayı tercih etmiyoruz. Sınırlarımız konusunda çok net olacağız. Herkes, Yunanistan'la uğraşılmayacağını biliyor. Diğer tarafta farklılıklarımızı konuşmalı ve anlaşamadığımız konularda anlaştığımızı netleştirmeliyiz ve kavga etmemeliyiz. Gerçekten her gün bu gerilime ve zehre ihtiyacımız var mı" diye konuştu.

"BİZİ BİRLEŞTİREN ŞEYLER, AYIRAN ŞEYLERDEN ÇOK DAHA FAZLA"

Miçotakis, " Türkiye'nin saldırganlığı kesinlikle seçim öncesi hamlesi" yorumunu yaptı. Miçotakis, Türkiye'de yapılan bir ankete dikkat çekerek, "Türk halkının yüzde 63'ü Yunanistan'ı tehdit olarak görmüyor. Biz birlikte yaşamak zorundayız fakat bizi birleştiren şeyler, bizi ayıran şeylerden çok daha fazla" dedi.

ERDOĞAN DA BUGÜN KONUŞMA YAPACAK

Bugün New York'ta Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da bir konuşma yapması bekleniyor.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Recep Tayyip Erdoğan Yunanistan Türkiye Atina Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (24)

ekses:

Sizi " tehdit olarak görmüyoruz " cünkü sizi adam yerine koymuyoruzda ondan. Sizin ipinizi tutanla hesaplasiriz .. sizinle degil. Heryerde isiracagini havliyorsun .. hadi isirda görelim !

153
12
yanıtYanıtla
slim shady:

Ülkede üzerinize saldıracak bir sürü insan var hatırlatırım zaten iş güç yok. Bir 600 yıl daha bizimle geçirmek istemiyorsanız susun bence!

124
9
yanıtYanıtla
Durmuş Çalışmıyor:

Sadece havlayacaksınız demek ki

126
4
yanıtYanıtla
mert barlik:

Senin gibi köpeklerin dişi bize geçmez, sen git leş çiğne.

103
9
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

BOŞ KONUŞMUŞ MİÇO ARKANA NATOYU ALMAYA ÇALIŞIYORSUN AMA NATONUN HİÇ OLMADIĞI KADAR TÜRKİYEYE İHTİYACI BÜYÜK OYÜZDEN SENİ TINLAMAZLAR

100
7
yanıtYanıtla
ÇETİN ÇAKIRBEYLİ:

Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis bir saldırsın türkiyeye reisin dalın yunanistana demesi yeter bak ozaman o çok güvendiğin amerikadaki senatörlerin biden seni kurtarabilecekmi ,bizi türk milletini sınamaya kalkma yerinden yurdundan olursun çapsız vizyonsuz

85
20
yanıtYanıtla
Umit Cetin:

reis ver emri bitirelim şu yunanlıları

84
18
yanıtYanıtla
levent tugcu:

Snei tutan yok. Koş.

yanıt18
yanıt40
Zırtapoz:

Bu Levent Yunan 100%

yanıt16
yanıt4
levent tugcu:

Türkiyede gazla çalışan insanlar çok. Adam üstümüze gelirler ise ısırırız diyor. Adalar konusu yıllarca yok öyle bişey diye milleti kandırdılar. İş işten geçtikten sonra da delikanlılık yapmak hiç bir işe yaramıyor.

28
60
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title