Haberler

Mekke'de Sevr Dağı'na çıkan umre ziyaretçilerinin üzerine yıldırım düştü: 4 kişi öldü

Güncelleme:

Suudi Arabistan'ın kutsal şehri Mekke yakınlarındaki Sevr Dağı'na çıkan umre ziyaretçilerinin üzerine yıldırım düştü. Olayda 4 kişi hayatını kaybetti.

Sosyal medya raporlarına göre, Suudi Arabistan'ın kutsal şehri Mekke yakınlarındaki Sevr Dağı'na yıldırım düştü ve umre ziyareti için 4 kişi hayatını kaybetti 1 kişi yaralandı.

4 KİŞİ ÖLDÜ, 1 KİŞİ YARALANDI

Müslümanlar arasında ünlü olan Sevr Dağı'nda gerçekleşen yıldırım düşme olayında 4 kişi öldü 1 kişi yaralandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Sevr Dağı'a çıkan 4 kişinin yıldırım nedeniyle hayatını kaybettikten sonra yerde yattığını gösteriyor. Bir yorumcu, video içinde, "Allah'ın bu dört kişiye merhamet etmesini ve bağışlamasını dilerim" dediği duyuluyor.

Sevr Mağarası, Hz. Muhammed'in ve arkadaşı Hz. Ebu Bekir'in Mekke'den Medine'ye hicretleri sırasında Kureyşlilerden kaçarken sığındığı yer olarak biliniyor. Bu olay, İslam tarihinde bir kilometre taşı ve İslam Hicri takviminin başlangıcını işaret eder.

Kaynak: SonDakika.com / Dünya

Suudi Arabistan Mekke Dini Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (2)

virtueslife:

O kadar da kutsal topraklar değilmiş herhalde. Sürekli ya yıldırım düşüyor ya Kabede hacda millet ölüyor. İnanmayın arkadaşlar böyle arap şeylerine.

13
41
yanıtYanıtla
Hsn:

Kutsal diye orada hiçbir sorun yaşanmasa herkes oraya göç ederdi zaten ne kadar saçmasapan bakış açınız var sizin

yanıt7
yanıt3
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title