Haberler

Medical Park Sağlık Grubu, Uluslararası Turizm Borsası Itb'ye Katıldı

Medical Park Sağlık Grubu, Uluslararası Turizm Borsası Itb'ye Katıldı.

Medical Park Sağlık Grubu, Uluslararası Turizm Borsası ITB'ye katıldı.

Uluslararası Turizm Borsası, Berlin ITB'de temsil edilen gruba, yoğun ilgi gösterirken, Uluslararası İlişkiler Müdürü Banu Başaran, Türkiye sağlık turizminin Avrupa'da önem kazanacağını söyledi.

Başaran, yurt dışındaki Türkleri de Medical Park için kazanmak istediklerini belirterek, "Medikal Park Sağlık Grubu olarak, yaklaşık 9 ay önce Türkiye'de 12 yıldır hizmet veren diğer sağlık kuruluşlarıyla birleşerek, şu anda 10 hastanesi olan ve bu yıl sonunda 30 hastaneye çıkacağı planlanan Türkiye'deki A klas hastane zincirinin grubundan geliyoruz. Şu anda İstanbul'da Bahçelievler'de bir hastanemiz var. Göztepe'de ikinci hastanemiz açılacak. Diğer mevcut hastanelerimiz Gaziantep, Batman, Elazığ, Van, Ordu, Bursa ve Tokat olarak hizmette. Türkiye'de yaklaşık 300 tane hastane var. Türkiye'nin en büyük hastaneler zinciri de İstanbul'da. Biz herkes için sağlık sloganı ile Türkiye'de ÖSK anlaşması olan her türlü hastalığın tedavi edildiği bir hastane grubuyuz. Hasta eğer devlet güvencesinde geliyorsa yaptığımız anlaşmalar gereği biz bütün devletin ödediği anlaşmalar çerçevesinde herkese kendilerinin ödeyebileceği doğrultusunda devlet güvencesinde hizmet sunuyoruz" dedi.

Türkiye'de diğer hastanelerden farklarının aynı zamanda fiyat politikaları olduğunu da kaydeden Başaran, kaliteye de önem verdiklerinin altını çizerek, "Doktor bazında bire bir anlaşmaların yapıldığı ve A klas hastalara hizmet verebilen A klas sağlık grubu zinciriyiz. Bizim bu fuarda bulunmamızın nedeni de Medikal Park Grubu olarak, uluslararası anlamda da yurt dışına taşınmak ve yurt dışında da aynı imkanlar doğrultusunda hizmet sunmak. Sağlık turizmi 2005 yılından beri ciddi anlamda Türkiye'deki hastanelerin destinasyonu olmuş bir şekilde hizmet etmeye çalıştıkları bir alan. Önümüzdeki yıllarda da sağlık turizmi konusunda Türkiye'nin bütün hastanelerinin ulaşabileceği büyük hedeflere sahibiz. Avrupa'daki sağlık sistemindeki bu çöküş ve ekonomik krizler nedeniyle daha önce Balkanlardan, Türkiye'deki hastanelerde tedavi edilmek üzere geliyorlar. Bunlardaki en büyük etkinlik ve tercih sebebi de bekleme sürelerinin ve vize probleminin olmaması. 11 Eylül olaylarından sonra Amerika'da Orta Doğu'dan Müslüman ülkelerin tercih edilme sebebi Türkiye'nin sağlık turizmi konusunda çok ciddi bir destinasyon olmasını sağladı. Bizler de Medical ekibi olarak Avrupa'daki gurbetçilerimize ve Avrupa vatandaşlarına en iyi şekilde sağlık hizmeti sunma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim fiyat politikamız Avrupa ile kıyasladığınız zaman çok daha uygun. Aslında hizmet politikasına baktığınızda hastalar ameliyat süresini çok uzun süre beklemeden ve bugün Ameliyatı planlanan bir hasta ertesi gün ameliyat olabiliyor.

Özellikle Avrupalıların göz ve diş sağlık sigortası kapsamı dışında kalan plastik cerrahi gibi veya bazı onkolojik vakalar gibi olaylarda kısa sürede sağlıklarına kavuşmasını sağladığı için bu hizmetlerimiz Avrupa için de ciddi bir tercih nedeni "şeklinde konuştu.

(SE-NO-NO-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

İbrahim Reisi'nin cenaze töreninden ilk görüntüler! İzdiham yaşanıyor

İbrahim Reisi'nin cenaze töreninden ilk görüntüler! İzdiham yaşanıyor

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Lise müdürü ve oğlu feci şekilde darp etmişti! Engelli yaşlı adamdan acı haber

Lise müdürü ve oğlu feci şekilde darp etmişti! Engelli yaşlı adamdan acı haber

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title