Haberler

Londra'da Mehter Marşlı Alışveriş Partisi

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen modanın en büyük alışveriş partisine, Trans-Siberian marş bandosunun çaldığı Mehter Marşı damgasını vurdu.

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen modanın en büyük alışveriş partisine, Trans-Siberian marş bandosunun çaldığı Mehter Marşı damgasını vurdu.

Moda dergisi Vouge'un katkılarıyla Londra'nın en pahalı mağazalarını bulunduran Old Bond Street'te düzenlenen 'Fashion Night Out'a (FNO) Londralılar büyük ilgi gösterdi.

Dün akşam 18.00'de başlayan ve Old Bond Street, New Bond Street ve Bond Street'i kapsayan etkinlikte mağazalar alışveriş meraklılarıyla gece yarısına kadar dolup taşarken,Trans-Sberian Marş Bandosu etkinlik boyunca Mehter Marşı çaldı.

Yüzlerce mağaza ve markanın katıldığı etkinlikte, mağazalardaki yüzde 50'ye varan indirimlerin yanı sıra ünlü DJ'lerin renk kattığı sokak partileri, yeme içme alanları da rağbet gördü.

New York, Londra, Tokyo ve Milano başta olmak üzere 18 ülkede yılda bir kez düzenlenen FNO'da, önceki yıllar 6 saatte toplam 50 milyon dolar ciro elde edilmiş ve etkinliğe 600 bin ziyaretçi katılmıştı.

İSTANBUL'DA DÜZENLENECEK

Vogue tarafından düzenlenen etkinlik bu yıl 13 Eylül Perşembe gecesi İstinye Park Markalar sokağında düzenlenecek.Tüm detaylara ışıltı ve parlaklığın hakim olduğu "Fashion Glows" konseptli partide davetliler, uzun yıllar sonra dj'lik yapacak olan Gökhan Özoğuz – aka G Point 'in performansı eşliğinde keyifli bir gece yaşayacaklar. VJ'lerin hazırlayacağı video enstalasyonlar da bu özel geceye renk katacak.

Saat 21.00'de başlayıp gece yarısına kadar devam edecek partide, 90'ların sonu ve 2000'lerin başında uzunca bir süre G Point ismiyle DJ'lik yapan ve Türkiye'nin en başarılı alternatif rock gruplarından Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz – aka G Point performans gerçekleştirecek.

Mekana kurulacak olan dev ekranlara Nu Progressive Tech House ve Disco tarzıyla beğeni kazanan G Point'in müziği yansırken VJ'lerin hazırlayacağı video enstalasyonlar da eşlik edecek.

Geceye özel hazırlanmış bilekliklerle parti alanına giriş yapabilecek davetliler, farklı bir teknikle karartılacak mekanda parlayan özel dekor ve ışık şovlarıyla görsel bir şölen yaşarken bir yandan da müziğin keyfini doyasıya çıkaracak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

G Point Londra Moda Dünya Haberler

Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın canlı yayındaki tartışmasına Mehmet Uçum damgası

Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın canlı yayındaki tartışmasına Mehmet Uçum damgası

Canlı yayına damga vurdu! Aziz Yıldırım'ın teklifini duyan Ali Koç yerinden fırladı

Canlı yayına damga vurdu! Aziz Yıldırım'ın teklifini duyan Ali Koç yerinden fırladı

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 9 HAZİRAN 2024: Kurban Bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? YKS en geç giriş saati kaç? YKS sınavına en geç saat kaçta girilir, kaçta kapılar kapanır? YKS kapılar kaçta açılıyor? YKS sınavı saat kaçta başlıyor, içeri kaçta giriliyor? YKS sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? YKS cevap anahtarı hangi tarihte, ne zaman yayınlanacak? Bugün sınav kaçta bitiyor? Bugün ÖSYM YKS sınavı saat kaçta bitecek? AYT'ye girmek zorunlu mu? TYT'ye girenler AYT'ye girmek zorunda mı? AYT'de tekrar kalem veriliyor mu? AYT'de tekrar kalem verilecek mi, yeniden kalem dağıtılacak mı 2024? AYT sınavı ne zaman, saat kaçta bitecek? AYT oturumu ne kadar, kaç dk sürecek? 2024 YKS/AYT sınavı başlangıç ve bitiş saati! AYT erken çıkış saati kaç? 2024 AYT sınavında en erken saat kaçta çıkılıyor? AYT sınavında ne zaman, saat kaçta çıkış yapılabilir? AYT SINAV SÜRESİ: AYT sınavında sınav süresi ne kadar, kaç dakika, kaç saat? AYT sınavı ne kadar sürüyor? Bugün sınav var mı? 9 Haziran bugün ne sınavı var? YKS sınavı iptal mi iddiaları doğru mu? AYT SORU DAĞILIMI 2024: AYT sınavında hangi derste, kaç soru bulunuyor? AYT sınavında soru dağılımı nasıldır? YKS sınavı saat kaçta bitecek? Bugün AYT sınavı saat kaçta, ne zaman bitecek 2024? AYT ve YDİL Sınavları Saat Kaçta Başlıyor, Kaçta Bitiyor? Yarın ne sınavı var? 9 Haziran Yarın hangi sınavlar, hangi ÖSYM sınavı var?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title