Haberler

Lewis Hamilton: Schumacher'in Her Yarışında Giysisine İşermiş

Güncelleme:

Bir televizyon şovuna katılan İngiliz Formula 1 pilotu Lewis Hamilton, Alman pilot Michael Schumacher'in tuvalet alışkanlığını açıkladı.

Formula 1 yarışlarında üç kez şampiyonluk yaşamış olan 31 yaşındaki Lewis Hamilton, konuk olarak katıldığı 'The Ellen DeGeneres' adlı televizyon şovunda yedi kez şampiyonluğa ulaşmış olan efsane pilot Michael Schumacher hakkında bir sır paylaştı. Program sunucusu Ellen DeGeneres, İngiliz pilot Lewis'e yarış sırasında eğer sürücü tuvalet ihtiyacı hissederse ne yapar sorusunu sordu.

''HER YARIŞINDA GİYSİSİNE İŞERMİŞ''

Sunucudan gelen bu ilginç soru üzerine Hamilton, efsane Alman pilot Schumacher'in tuvalet alışkanlığını ifşa etti. İngiliz pilot: "Yarış sırasında tuvalet yapma ihtiyacınız varsa bunu giysinize yapmak zorundasınız fakat ben yapamıyorum. Şu ana kadar hiç yapmadım. Tuvalet ihtiyacını giysisine yapan sürücülerin olduğunu biliyorum. Efsane yarış pilotu Michael Schumacher'i bilmeyeniniz yoktur sanırım. Takımımdaki mühendis arkadaşlarımın bana söylediğine göre Schumacher her yarışında giysisine işermiş." sözleriyle Alman pilotun kirli sırrını açık etti.

Bilindiği üzere Formula 1 yarışlarının unutulmaz Alman pilotu Michael Schumacher, 2013 yılının Aralık ayında kayak yaparken kaza geçirmiş, kaza sonucunda ünlü pilotun beyninde ağır hasar olduğu açıklanmıştı. Kaza sonrası Schumacher'in bir arkadaşı basına verdiği bir demeçte, efsane yarışçının tam olarak iyileşmesinin imkansız olabileceğini ifade etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Lewis Hamilton Formula 1 Yaşam Spor Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title