Haberler

Karı-koca arasındaki regl kavgası sosyal medyada gündem oldu! Tartışmanın boyutu büyük

Güncelleme:

Sosyal medyada bir kadın tarafından yapılan itiraf, günün en çok konuşulanları arasına girdi. Regl dönemindeyken kocasının kendisiyle yatmaktan rahatsızlık duyduğunu belirten kadın, bu nedenle aralarının bozulduğunu dile getirdi.

Sosyal medya paylaşım platformu Reddit'te ismini vermek istemeyen bir kadın tarafından yapılan paylaşım, kısa süre içerisinde çok sayıda etkileşim aldı. Amerika'da yaşadığını dile getiren kadın, her ay regl döneminde kocasıyla yatak kavgası verdiklerini söyledi.

"RAHAT HAREKET ETMEM GEREKİYOR"

Regl dönemlerinde ağrıları nedeniyle yatakta kıvrandığını ve çoğu zaman hareket ettiğini belirten kadın, bu durumun kocasında rahatsızlık yarattığını ve kocasının kendisini uyardığını anlattı.

"YA ÇÖZÜM BUL YA DA BERABER UYUMAYALIM"

Adam, karısına hitaben, "Ya bu soruna bir çözüm bul ya da beraber uyumayalım" ifadelerini kullandı. Kocasının bu sözlerine sinirlenen kadın ise "Koltukta uyumakta özgürsün" yanıtını verdi.

ARALARI BOZULDU, YATAKLARI AYIRDILAR

Yaşadıkları bu tartışmanın ardından karı- koca yatakları ayırdı. Kadının sosyal medyada yaptığı paylaşımdan sonra ise konuyla ilgili büyük bir tartışma başladı. Bazı insanlar erkek tarafının haklı olduğunu savunurken, bazı insanlar da kadının haklı olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

regl dönemi Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (10)

ömer çevik:

Yalnız anlamadiysam kadın regli ise onunla yatması dinen yasak caiz deyil tibbende kadın bu ilişkiyi yaşarsa hastalığı artar daha kotu olur

47
139
yanıtYanıtla
senar:

Yanlış anlamışsın, ilişki yaşamak değil o dönemde beraber uyumaktan bahsediliyor, dinde böyle bir sakınca yok.

yanıt130
yanıt5
no government:

bayağı yanlış anlamışsın yatmak derken o senin anladığın "yatmak" değil uyumaktan bahsediyor artık senin akıl nerdeyse?

yanıt28
yanıt0
al alabilirsin:

tabii her yatan sevisiyor sizin gozunuzde...DEYIL nedir ya? DEYIL DEYIL DEYIL

yanıt22
yanıt8
Seval İzmir:

Aklınız fikriniz uçkurda... Doğru düzgün oku haberi Konu cinsellik değil!

yanıt13
yanıt3
sami aydın:

yatması yasak değil ileri gitmesi haram birde din üzerinde fetva vermiş

yanıt6
yanıt1
ruhsuzadam:

hic cekilmez oluyorlar iğrenc

26
94
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

erkek haklı gibi ama kadın da sanki haklı gibi

66
39
yanıtYanıtla
ALİ *:

haberi nerenle okuyorsun .yada anlama sorunun var

17
4
yanıtYanıtla
Mikail arman:

En güzel yorumu Seval hanım yapmış.Haberdeki konu gerçekten cinsellik değil.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title