Haberler

41 Yaşındaki Kadının Kanser Olduğu Düğün Fotoğraflarında Ortaya Çıktı

Güncelleme:

İngiltere'de 41 yaşındaki kadın, düğün fotoğraflarına bakarken sağ göğsünün üstündeki lekeyi fark etti. Sonradan cilt kanseri olduğu anlaşıldı.

2 çocuk annesi kadın, 9 yıl önceki düğün fotoğraflarına bakarken sağ göğsünün üstünde kırmızı bir leke olduğunu fark etti.

CİLDİNDEKİ LEKELERİ GÖRDÜ

Daily Mail'in haberine göre 41 yaşındaki Deborah Crofts, önceleri önemsemedi ancak 1 yıl sonra sırtında da bir leke büyümeye başlayınca göğsündeki leke, onu endişelendirmeye başladı.

Eski fotoğraflarında cildindeki lekeleri görünce şoke olan Deborah, "2008'teki tatil fotoğraflarıma bakınca leke çok bariz. Ancak kanserli olabileceği kesinlikle aklıma gelmedi." diye konuştu.

BALAYINDAN SONRA KABUK BAĞLADI

Balayından sonra göğsündeki leke kabuk bağlayan kadın, durumu önemsememeye devam etti. Ta ki sırtında da bir leke baş gösterene kadar.

Deborah isimli kadına en yaygın görülen cilt kanseri türü olan bazal hücreli karsinom teşhisi konuldu. Bazal hücreli karsinomun başlıca sebebi, güneş veya solaryum ile maruz kalınan UV ışınları. Kanser, vücudun her yerinde görülebiliyor ancak yaygın olarak güneşe en çok maruz kalınan bölgelerde görülüyor.

2 çocuk annesi kadın, kanserden kurtulmak için bıçak altına yattı. Ancak kanser kendini tekrarladı. Deborah'ın tedavisi şimdilik tamamlanmasına rağmen kanserin geri gelme riski devam ediyor. Bu yüzden kadının 6 ayda bir kontrole gitmesi gerekiyor.

Duygu Bay / PembeNar


Kaynak: Haberler.com / Dünya

Daily Mail Deborah Yaşam Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title