Haberler

İtalya Başbakanı Meloni, İlber Ortaylı'yla birlikte Kapalıçarşı'yı gezdi

Güncelleme:

İtalya Başbakanı olduktan sonra ilk kez Türkiye'ye resmi ziyaret gerçekleştiren Giorgia Meloni, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinden önce Kapalıçarşı'ya gitti. Türk tatlılarına bayılan Meloni, kuyumcu ve halıcıları gezdi. Meloni'ye Kapalıçarşı gezisinde ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı da eşlik etti.

Resmi ziyaret için Türkiye'ye gelen İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, Kapalıçarşı'yı gezdi. Meloni'ye Prof. Dr. İlber Ortaylı da eşlik etti.

MELONİ, SOLUĞU KAPALIÇARŞI'DA ALDI

İtalya'nın ilk kadın başbakanı Giorgia Meloni, Türkiye'ye ilk resmi ziyaretini gerçekleştirdi. İtalya Başbakanı Meloni, Vahdettin Köşkü'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinden önce soluğu tarihi Kapalıçarşı'da aldı.

HALICILARI VE KUYUMCULARI DOLAŞTI

Meloni, Kapalıçarşı'daki ziyaretinde halıcıları ve kuyumcuları dolaştı. Kapalıçarşı Derneği yetkilileri ile de görüşen Meloni, tarihi bir restoranda ise yemek yedi.

İtalya Başbakanı Meloni, İlber Ortaylı'yla birlikte Kapalıçarşı'yı gezdi

MELONİ'YE İLBER ORTAYLI DA EŞLİK ETTİ

Kendisine ikram edilen sütlaç, kazandibi ve ayva tatlısının tadına bakan Başbakan, tatlılara bayıldığını söyledi. Türk kahvesi ve çay da içen Meloni'ye Kapalıçarşı gezisinde ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı da eşlik etti.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Dünya

Giorgia Meloni İlber Ortaylı Türkiye İtalya Turizm Kültür Sanat Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

HainKOXPER :

çok güzel hanımefendi bide bizimkilere bak

183
137
yanıtYanıtla
erge_nekon:

Bizimkiler daha güzel hain

yanıt133
yanıt146
Vatandaş:

Haklısın. Ne demek istediğini çok iyi anladım.

yanıt7
yanıt3
Ahmet Melih ALEMDAR:

En düşük emekli maaşı 10 Bin TL oldu sözde dimi? Herkesin maaşı eksik yatmış. 55 Milyon Usd harcayıp Uzaya adam göndermek yerine kaşıkla verdiğiniz zammı bari doğru düzgün verin bir zahmet !!!

79
96
yanıtYanıtla
Hasan Has:

Ya bi dur dur.

yanıt32
yanıt16
ÖNDER ÜNAL Tarihe Notlar:

kim derdi ilber ortaylı yerinde olmayı isteyeceğimi...

52
6
yanıtYanıtla
Tolga Babacan:

Madamin Avrupada özelligi.... Türk düsmanligi....

12
24
yanıtYanıtla
Zohan Coharyan:

Meloni çok güzel ve aynı zamanda çok mert, cesur, zeki bir kadın. Onu çok seviyorum.

22
10
yanıtYanıtla
Tolga Babacan:

Hanimefendinin özeligi..... Türk düsmanligi..

8
17
yanıtYanıtla
Erdal Akkaya:

Makalenin neredeyse her satırında Ilber Ortaylı eşlik etti ..... Bu nedir ????

14
4
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title