Haberler

İsviçre'de bacağı kırık inek helikopterle kurtarıldı

Güncelleme:

İsviçre'nin güneybatısındaki Sion şehrinde, bir iddiaya göre inekler arasında kavga çıktı. Olayda bacağı kırılan Goddess isimli inek için yardım çağrıldı. İneğin araçla ulaşımın zor olduğu bir bölgede bulunması üzerine helikopter ile bölgeye ulaşan kurtarma ekipleri, Goddess'ı koşum takımı ile helikoptere bağlayarak veteriner hekimliğine götürdü. Kameralara yansıyan görüntüler izleyenlere keyifli anlar yaşatırken ineğin son durumu hakkında bilgi verilmedi.

İsviçre'de bacağı kırık ineği arama-kurtarma ekipleri helikopter ile kurtardı.

İsviçre'nin güneybatısındaki Sion şehrinde, bir iddiaya göre inekler arasında kavga çıktı. Olayda bacağı kırılan Goddess isimli inek için yardım çağrıldı. İneğin araçla ulaşımın zor olduğu bir bölgede bulunması üzerine helikopter ile bölgeye ulaşan kurtarma ekipleri, Goddess'ı koşum takımı ile helikoptere bağlayarak veteriner hekimliğine götürdü. Kameralara yansıyan görüntüler izleyenlere keyifli anlar yaşatırken ineğin son durumu hakkında bilgi verilmedi. - BERN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Helikopter İsviçre Kavga Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title