Haberler

Astronot, İstanbul'un uzaydan görüntüsünü paylaştı! "En eşsiz nokta" sözleriyle bir yere dikkat çekti

Güncelleme:

SpaceX tarafından uzaya gönderilen Birleşik Arap Emirlikleri astronotu Sultan Al Neyadi, İstanbul'un uzaydan nasıl göründüğünün fotoğrafını paylaştı. Neyadi "Eşsiz nokta" sözleriyle İstanbul Boğazı'na dikkat çekti.

Tarihi, bulunduğu konumu ve eşsiz güzelliğiyle dünyanın en çok dikkat çeken şehri olan İstanbul'a ilgi bitmiyor. Binlerce insanın ziyaret ettiği İstanbul'un uzaydan yayınlanmış bir karesi yerli yabancı birçok kişinin beğenisini aldı. Space X tarafından uzaya gönderilen Sultan Al Neyadi, İstanbul'un uzaydan çekilmiş görüntülerini paylaştı.

UZAYDAN GÖRÜNTÜSÜNÜ PAYLAŞTI

43 gün önce Elon Musk'ın uzay şirketi olan SpaceX ile uzaya gönderilen Birleşik Arap Emirlikleri astronotu Sultan Al Neyadi, İstanbul'un uzaydan nasıl göründüğünün fotoğrafını paylaştı.

İstanbul'un uzaydan görüntüsünü paylaştı! 'En eşsiz nokta' sözleriyle bir yere dikkat çekti

"EŞSİZ BİR NOKTA"

Astronot tarafından çekilen fotoğrafın açıklamasında, "İstanbul-Türkiye geceleri parlıyor. Buradaki İstanbul Boğazı, Asya'nın Avrupa ile buluştuğu ve geçmişin bugünle iç içe geçtiği eşsiz bir nokta" ifadelerine yer verildi.

İstanbul'un uzaydan görüntüsünü paylaştı! 'En eşsiz nokta' sözleriyle bir yere dikkat çekti

Zehra Yaşık
Haberler.com - Dünya

Birleşik Arap Emirlikleri İstanbul Boğazı Sultan Al İstanbul Spacex Teknoloji Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title