Haberler

İsrail ordusuna büyük şok! Rehine kurtarmaya girdikleri binadan cansız bedenleri çıkarıldı

Güncelleme:

7 Ekim 2023'ten beri 23 binin üzerinde Filistinliyi katleden İsrail askerleri Gazze'de büyük bir şok yaşadı. Başarısız bir rehine kurtarma operasyonu gerçekleştiren İsrail ordusunun Kassam Tugayları ile girilen çatışmada çok sayıda askerini kaybettiği ve ekipmanlarına el konulduğu duyuruldu.

İsrail askerleri Gazze'de başarısız bir rehine kurtarma operasyonu gerçekleştirdi. Kassam Tugayları'ndan yapılan açıklamada İsrail askerlerinin öldüğü ve yaralandığı, ekipmanlarına da el konulduğu duyuruldu.

"REHİNE KURTARMA OPERASYONU BAŞARISIZ OLDU"

Filistin direniş hareketi Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail güçlerinin rehine kurtarma operasyonuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada İsrail güçlerinin, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Gazze kentinde gerçekleştirdiği rehine kurtarma operasyonunun "başarısız" olduğu belirtildi.

İsrail ordusuna büyük şok! Rehine kurtarmaya girdikleri binadan cansız bedenleri çıkarıldı

İSRAİL ASKERLERİNİN EKİPMANLARINA EL KONULDU

Kassam Tugayları, operasyon bölgesinde düşman unsurlarla çatıştıklarını ve çatışma sonucunda İsrail güçlerinin öldüğü ve yaralandığı belirtildi. Ayrıca kurtarma operasyonunda bulunan İsrail askerlerinin ekipmanlarına da el konulduğu duyuruldu.

İsrail ordusuna büyük şok! Rehine kurtarmaya girdikleri binadan cansız bedenleri çıkarıldı

GEÇEN AYKİ OPERASYON DA BAŞARISIZ OLMUŞTU

Konuyla ilgili olarak İsrail ordusundan şimdiye kadar bir açıklama yapılmış değil. Kassam Tugayları geçtiğimiz ay da başarısız bir rehine kurtarma operasyonu yapıldığını duyurmuştu. Yapılan açıklamada çıkan çatışmada kurtarılmaya çalışılan esirlerden birinin öldüğü, İsrail askerlerinden de ölenler ve yaralananlar olduğu açıklanmıştı. İsrail ordusu, daha sonra bu operasyonun başarısız olduğunu doğrulamış ve 2 askerin ağır yaralandığını bildirmişti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

İsrail Gazze Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

fearless:

Allah devamını arttırsın

691
7
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

amin amin amin

yanıt37
yanıt1
Ercan cıftcı:

Günün en güzel haberi...

658
7
yanıtYanıtla
habip polat:

Gebersinler sanki vah yazık oldu mu diyecez. Bunların gebermesi tüm insanlık için mutluluktur, Üzüntü değil...

377
5
yanıtYanıtla
Serkan Kaplan:

Kazdığınız kuyuda gebereceksiniz. O yavruların laneti üzerinizde olsun. Allah Hepinizi Kahrı perişan eylesin. Gün yüzü görmeyin inşallah. Önce bu dünyada sonra da ahirette yaşattıklarınızı yaşayın inşallah.

330
7
yanıtYanıtla
Erdal Doğan:

Beter olsunlar inşallah

306
6
yanıtYanıtla
can:

allah daha çok artırsın .

283
5
yanıtYanıtla
turgay zaman:

İnşallah tüm İsrail ordusu böyle geberir.

266
5
yanıtYanıtla
Export 86:

Canları cehenneme. Yaşasın Filistin

228
4
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR:

leş kargaları leş olmuş

227
4
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title